Jump to content
leonidasVWmadness

Epc,Engine Light

Recommended Posts

Εχω ενα polo 1.4 75hp.Σημερα το απογευμα πηρε κανονικα και εκανα γυρω στα 4χλμ το εσβησα για κανα 10 λεπτο και οταν το ξανα εβαλα μπροστα αναψε το λαμπακι του epc το αμαξι δεν ανεβαζε πανω απο 1200 στροφες,δοκιμασα να μαρσαρω μπας κ φτιαξει αλλα τιπoτα,το εσβησα κ το αναψα και δουλευε κανονικα αλλα το λαμπακι εμεινε αναμενο.Ειναι αναμενο κ το λαμπακι της μηχανης αλλα αυτο αναβει καθε τρεις κ λιγο απο τη βενζινη(retsos oil οποιος το ξερει,θεσ/κη δυτικα).Ετυχε κανα δυο φορες το πρωι(5:45) που ξυπνησα για να παω δουλεια να μην παιρνει μπροστα και αναγκαστικα να το βαλω σκαστο μονος :gym: !Ξερει καποιος να μου απαντησει ή ειχε αναλογο προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

το καλο ειναι οτι σημερα εσβησε το epc,αλλα ποιος μου λεει οτι τωρα που αναψε μια φορα δεν θα το ξανα κανει :/ ας ελπιζω πως οχι, επειδη σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος

Link to comment
Share on other sites

EPC = Electronic Power Control

Συνήθως σε τέτοια περίπτωση , αφαιρείς την ηλεκ. πεταλούδα από την μηχανή και την καθαρίζεις πολύ καλά , μετά την τοποθετείς και με vag com κάνεις βασική ρύθμιση στο block 60 στα basic setings η εναλλακτικά πας στο service και σου κάνουν την εργασία αυτή .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.