Jump to content
daisuke

Vw Golf Iv 1.6 Pacific

Recommended Posts

Καλησπέρα ,

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ακρειβώς είναι η διαφορά στην εκδοση PACIFIC στο εσωτερικό του σε σχέση με τις αλες εκδόδεις -αν αλάζει κάτι σε εξωτερική εμφάνιση ή στον κινητηρα και ιδιαίτερα στο μοντέλο με το αυτόματο κιβώτιο 5doors 1.6

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε. Απότι μπορώ να θυμηθώ, η pacific στα 1.6 έβγαινε με τον κινητήρα με κωδικό BCB ο οποίος είναι ελάχιστα πιο οικονομικός από τους προηγούμενους και έχει λίγο παραπάνω νεύρο στις ψηλές στροφές. Τώρα στην έκδοση με το αυτόματο θα είναι λίγο χειρότερα όλα (και λίγο τσιμπημένη κατανάλωση και λίγο πιο αργό σε επιδόσης σε σχέση με ένα απλό manual). Εξωτερικά δε διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη έκδοση "generation" που έχει τα πίσω φιμέ/κόκκινα φώτα και τα βαμμένα προστατευτικά περιμετρικά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Νομίζω ότι η pacific είχε και διαφορετικές ζάντες και αν θυμάμαι καλά 16" με 205/55. Εσωτερικά έχει κάποιες πινελιές που το διαφοροποιούν από τις απλές εκδόσεις. Νομίζω έχει τα τελευταία όργανα με λίγο πιο μωβ φωτισμό και νικελ δακτυλίδια και ίσως και οθόνη πληροφοριών στη μέση. Τα καθίσματα είναι τύπου μπακετ (όχι recaro) αλλά επανασχεδιασμένα σε σχέση με τα τύπου bucket του generation με πολύ καλή πλευρική στήριξη σε χρώμα μαύρο γκρι. Στους εσωτερικούς μασπιέδες της κάθε πόρτας γράφει νομίζω pacific. Αυτά μπορώ να θυμηθώ. Ο κινητήρας είναι ο μοναδικός 1.6 που βγήκε στο golf mk4 με 4 πολλαπλασιαστές και με μεγαλύτερη πεταλούδα από τους προηγούμενους. Αν θυμάμαι επίσης σωστά, υπήρχαν πολλές δυναμομετρήσεις που τον έβγαζαν σε στοκ κατάσταση μεταξύ 110 και 118 ίππους αντί για 105 που υποτίθεται πως είναι.

Edited by archon_rc
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , είχα προσέξει τις διαφορές στο εσωτερικό σε όλα όσα είπατε αλα δεν γνωριζα τίποτα για τις διαφορές στον κινητήρα.

Να υποθέσω πως η Pacific είναι η τελευταία και καλήτερη έκδοση του Golf iv 1.6 με 16v κινητήρα ; (φυσικά εξαιρούνται οι λιγοστοι FSI που κατα παραγγελία κυκλοφόρισαν)

Link to comment
Share on other sites

και εμενα που ειναι του 2000 σαν μοντελο η comfort line με clima απλο κλειδι τι να πω

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.