Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ανεβάζω και εγώ με την σειρά μου τις δικές μου φωτογραφίες...

Φυσικά μιλάμε για το κόκκινο Corsa !

post-23361-0-19872800-1357037344_thumb.j

post-23361-0-30083300-1357037430_thumb.j

post-23361-0-45659600-1357037440_thumb.j

Edited by Macedonia_Greece
Posted

Πόσα άλογα είναι αυτό?

Posted

Μαμά :p

Α τζάμπα χάρηκα :Ρ

Στάλθηκε από το SGPT12 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Posted

Ωραίο!καλες διαδρομές να έχεις Μακεδόνα!απο ποιο μέρος της Μακεδονίας είσαι αν επιτρέπεται ;;

Posted

Καλως μας ηρθες ρε Μακεδονα.

Ομορφο το corsa σου να το χαιρεσαι.

Posted

Γιατί το πόσταρεις ο τίτλος λέει βρλτιωμενα !το ίδιο το βλέπουμε πΑντου

Posted

Ρε Πανο ΑΣΕ τις κακίες κατα μέρος ..το παλικάρι εχει ενα σπορ γρήγορο αμάξι και το ποσταρε σαν αρχή.λογικα οτι βελτιώσεις κάνει θα τις γράφει...Καλη χρονια!!

Posted (edited)

Χα χα χα . Καλησπέρα ρε αλάνια .

Από την Θεσσαλονίκη είμαι .

Το αμάξι φοράει :

Επειδή είναι κόκκινο έχει + 30 άλογα :p :p

Full exhaust 70mm by Gialantzis

Intercooler universal

Φιλτροχοάνη Simota

Σφυρήλατες μπιέλες Zrp

Σκάτρα forge στην θέση της εργοστασιακής

Σφυρήλατα πιστόνια JE

Βίδες ARP

Τριμεταλλικά κουζινέτα Mahle

Είμαι στο στρώσιμο τώρα και μετά έρχεται το πρόγραμμα !

Σας ευχαριστώ πολύ.

Καλή χρονιά.

Posted

Τώρα μάλιστα χαχα ρε Ανέστη γιατί να μη πειράξουμε τον φίλο τον οπελακια

Posted

Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Ωραίος ο Corseos να το χαίρεσαι και καλά km!

Posted

εγω θ αλεγα να μπει στο other cars μιας και δεν ειναι vw αλλα οπελ.ουτε ξαδερφος ουτε αδερφι.καμια συγγενεια δεν εχει ο ομιλος με την οπελ...απλα ειναι οπελ...

Posted (edited)

Αν υπάρχει τοποθεσία για other cars , που θα την παρέλειψα , ας μπει , no problemas .

Admin powers ;)

Ευχαριστώ τους φίλους για τα καλά τους λόγια και ανταποδίδω !!!

Posted

πανεμορφο το αμαξι σου φιλαρακι συνεχισε ετσι ...μονο 24 ατομα ειμαστε με βελτιωμενα αυτοκινητα που ειμαστε στις παρουσιασεις

Posted

Έκατσες και τους μέτρησες ρε beckmane? :p

Posted (edited)

Σε ευχαριστώ φίλε... Παρέθεσε μου σε pm με link την δική σου παρουσίαση !

Α !! Και είστε λίγοι στις παρουσιάσεις βελτιώσεων γιατί ότι και να κάνετε ... κουτιά θα έχετε :p

Vaggiτάκια !!! :p :p :p ...

ΑΛΑΝΙΑ !

Posted (edited)

Σε ευχαριστώ φίλε... Παρέθεσε μου σε pm με link την δική σου παρουσίαση !

Α !! Και είστε λίγοι στις παρουσιάσεις βελτιώσεων γιατί ότι και να κάνετε ... κουτιά θα έχετε :p

Vaggiτάκια !!! :p :p :p ...

ΑΛΑΝΙΑ !

ναι ειμαστε vaggitakia και πορωμενα βαμμενα μην σου πω..επομενως δεν σε βλεπω καλα!!!χαχαχαχαχαχα το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια.οπελακι... :ninja:

σου αναγνωριζω το ελαφρυντικο του νομιμου βιου για την αυτογνωσια ν αμπεις και να κανεις παρουσιαση αυτο το αμαρτωλο δημιουργημα που το παρουσιαζουν και για αυτοκινητο,βλεπω οτι μπαινοντας εδω μεσα στον ιερο χωρο της vw ελλαδος δινεις μια ευκαιρεια για μετανοηση και επιστροφη στο δρομο του θεου (VWGOD)..αμαρτωλε... :devil:

ΕΠΕΙΔΗ ειμαστε κλαμπ με ανοικτο μυαλο παντα καλοσωριζουμε καινουργια μελη με βεβαρυμενο μητρωο αμαρτιων...

αμα το πουλησεις σαν ανθρωπος και παρεις ενα vag σου στελνουμε και συνχωροχαρτι στο χωρο σου με απολυτη εχεμυθεια!!!!

περα απτην πλακα... :thumbsup: απο περιεργεια,αντε και εκανες το αμαρτημα...δεν σκεφτηκες ποτε τα τσι???

καλο χρυσο το οπελ αλλα για φτιαξιμο???σκεψου οτι πρεπει να το κανεις σφυρηλατο για κατι που το τσι εχουν απτο εργοστασιο...δεν το σκεφεσαιι αυτο?

και να τρελενεσαι κοιτα ενα 1400 μεχρι που μπορει να φτασει με κλειστο μοτερ 340 αλογα...η οπελ το κανει αυτο?δεν ειναι χασουρα χρηματων η επενδυση σε οπελ???με την εννοια οτι αυτα τα γλυτωνες και εριχνες χρημα σε κανα ιντερκοολερ προγραμμα και μια εξατμιση και με μια αντλια υψηλης ειχες 263 αλογα στο νερο.....απο 1400 που ειναι χαλαρα πλεον για τα δεδομενα του κινητηρα συν οτι τεχνολογικα ειναι ποιο μπροστα η Vw σε στησιμο....εκτος του κινητηρα...τωρα βγαλαμε και dcc για τα vw...

και οπως ειπαμε καθε πεμπτη εχει λειτουργεια το κλαμπ και μπορεις να κατεβεις να γνωριστεις με τους υπολοιπους αγγελους!!http://images.zaazu....0076-medium.gif :angel: :angel: :thumbsup:

Edited by quicksilver
Posted

Ωραίο το αμάξι σου , σε κόκκινο ειδικά είναι σπάνιο.

Καλά χιλιόμετρα να έχεις ..

Posted

ναι ειμαστε vaggitakia και πορωμενα βαμμενα μην σου πω..επομενως δεν σε βλεπω καλα!!!χαχαχαχαχαχα το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια.οπελακι... :ninja:

σου αναγνωριζω το ελαφρυντικο του νομιμου βιου για την αυτογνωσια ν αμπεις και να κανεις παρουσιαση αυτο το αμαρτωλο δημιουργημα που το παρουσιαζουν και για αυτοκινητο,βλεπω οτι μπαινοντας εδω μεσα στον ιερο χωρο της vw ελλαδος δινεις μια ευκαιρεια για μετανοηση και επιστροφη στο δρομο του θεου (VWGOD)..αμαρτωλε... :devil:

ΕΠΕΙΔΗ ειμαστε κλαμπ με ανοικτο μυαλο παντα καλοσωριζουμε καινουργια μελη με βεβαρυμενο μητρωο αμαρτιων...

αμα το πουλησεις σαν ανθρωπος και παρεις ενα vag σου στελνουμε και συνχωροχαρτι στο χωρο σου με απολυτη εχεμυθεια!!!!

περα απτην πλακα... :thumbsup: απο περιεργεια,αντε και εκανες το αμαρτημα...δεν σκεφτηκες ποτε τα τσι???

καλο χρυσο το οπελ αλλα για φτιαξιμο???σκεψου οτι πρεπει να το κανεις σφυρηλατο για κατι που το τσι εχουν απτο εργοστασιο...δεν το σκεφεσαιι αυτο?

και να τρελενεσαι κοιτα ενα 1400 μεχρι που μπορει να φτασει με κλειστο μοτερ 340 αλογα...η οπελ το κανει αυτο?δεν ειναι χασουρα χρηματων η επενδυση σε οπελ???με την εννοια οτι αυτα τα γλυτωνες και εριχνες χρημα σε κανα ιντερκοολερ προγραμμα και μια εξατμιση και με μια αντλια υψηλης ειχες 263 αλογα στο νερο.....απο 1400 που ειναι χαλαρα πλεον για τα δεδομενα του κινητηρα συν οτι τεχνολογικα ειναι ποιο μπροστα η Vw σε στησιμο....εκτος του κινητηρα...τωρα βγαλαμε και dcc για τα vw...

και οπως ειπαμε καθε πεμπτη εχει λειτουργεια το κλαμπ και μπορεις να κατεβεις να γνωριστεις με τους υπολοιπους αγγελους!!http://images.zaazu....lt=':angel:' /> :angel: :thumbsup:

Καλά , ζωγράφισες ...

Πάμε μια βόλτα με το OPC και πάμε και με ένα 1.4 tfsi ή tsi :)

Posted

εχεις χειροτερο κρατημα :p καλο χρυσο αλλα τα opel δεν στριβουν το ξερεις!

Posted

εχεις χειροτερο κρατημα :p καλο χρυσο αλλα τα opel δεν στριβουν το ξερεις!

Σε ευθεία θα σε πάω βόλτα , όχι στο Βουνό του Χορτιάτη :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.