Jump to content

Recommended Posts

Posted

να παμε βολτα...εγω ψοφαω για βολτες σε ευθειες μιας και μου αρεσει πολυ η επιτανχηση...δεν λεω οτι δεν θα βγαλεις αλογα αλλα λεω οτι με το οπελ χαλας περισσοτερα χρηματα για να το πετυχεις αυτο...απο οτι με το 1400 τσι

Posted

Εγω θα πω οτι τα προσθιοκινητα δεν ειναι αμάξια πάντως γενικά δυστυχώς ...

Posted

Play έχεις οδηγήσει αμάξι με σοβαρό μπλοκε;;

Ωραίο το corsa του φίλου,ηταν απο τις αρχικεσ επιλογές μου αλλα διάβασα κάτι για τα μοτέρ και δεν το επέλεξα τελικα!

Να το χερεσαι!

Quick ασε τον άνθρωπο να αναπνεύσει λίγο...ακόμα δεν γράφτηκε τον έφαγες :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

λολ!!!

Posted

Χαχα! Αυτα ειναι σημασία εχει να είσαι ευχαριστημένος απο εκει και πετά .turbomaki σου εύχομαι να οδήγησε θα καμια πισοκινητη BMW Mercedes Porsche πάνω απο 200αλογα

Posted (edited)

εχεις χειροτερο κρατημα :p καλο χρυσο αλλα τα opel δεν στριβουν το ξερεις!

ημιακαμπτος πορο πομ πομ !

Να το πω κόμπλεξ ;

Μπορώ να σου πω πολλά θετικά και πολλά αρνητικά και των 2 εταιριών.

Τι πρόγραμμα θα του βάλεις στο Corsa ;

Edited by TwoFaCe
Posted

Tο nickname Macedonia Greece δεν με βρίσκει σύμφωνο για να τα λέμε και να "κοντραριζώμαστε" εδώ μέσα.

Η Μακεδονία μας είναι τόσο πολύπαθη που αν γραφτεί απο κάποιον π.χ. " ρε Μαcedonia Greece τι λες τώρα ? " είναι κάπως άσχημο.

προσβλητικό για την περιοχή που αναφέρεσαι.

νομίζω θα ήταν πιο κόσμιο και θα προσέδιδε σεβασμό, να μην το έχεις ως nickname.

Σου προτείνω να το αλλάξεις.

χρήστος

• Like 1
Posted

Χαχα! Αυτα ειναι σημασία εχει να είσαι ευχαριστημένος απο εκει και πετά .turbomaki σου εύχομαι να οδήγησε θα καμια πισοκινητη BMW Mercedes Porsche πάνω απο 200αλογα

Όλα έχουν την χάρη τους...

Σίγουρα η πίσω κίνηση έχει την χάρη της(btw σε πισωκούνα έμαθα να οδηγάω)...

Αλλά και τα προσθιοκίνητα με μπλοκέ μπορούν να γράψουν πολύ καλούς χρόνους! ;)

Posted (edited)

Tο nickname Macedonia Greece δεν με βρίσκει σύμφωνο για να τα λέμε και να "κοντραριζώμαστε" εδώ μέσα.

Η Μακεδονία μας είναι τόσο πολύπαθη που αν γραφτεί απο κάποιον π.χ. " ρε Μαcedonia Greece τι λες τώρα ? " είναι κάπως άσχημο.

προσβλητικό για την περιοχή που αναφέρεσαι.

νομίζω θα ήταν πιο κόσμιο και θα προσέδιδε σεβασμό, να μην το έχεις ως nickname.

Σου προτείνω να το αλλάξεις.

χρήστος

Το nickname του κάθε χρήστη / μέλους φίλε Χρήστο είναι καθαρά υποκειμενικό και προσωπικό θέμα . Με εκφράζει το όνομα . Και αν θες να απολογηθώ θα το κάνω . Η Μακεδονία είναι Ελληνική . Εϊναι μια ! Εϊμαι Μακεδόνας με ότι συνεπάγεται αυτό και μου αρέσει να το δείχνω ...

Τώρα , αν κάποιος το εκ λάβει ως λάθος ή γενικά με άλλο μάτι , πρόβλημα δικό του .

Μπορώ να του αποδείξω ότι θέλει προσωπικά σε π.μ.

Δεν υπάρχει το όνομα εκεί για να ''κοντραριστώ'' με κανέναν .

Άλλωστε , όλοι το γνωρίζουμε ...

Συγνώμη γ το off topic !!!!

Edited by Macedonia_Greece
Posted (edited)

Ρε πανό οκ εγω είχα στην κατοχή μου πισοκουνα με 400 άλογα ατμόσφαιρα v8 ,και;;τι νομίζεις οτι ολα ειναι τόσο θετικά όσο τα φανταζεσαι;;μεγαλωσες και μυαλό δεν έβαλες !!τωρα για τον ιμιακαμπτο να μην μιλήσω για την vw...γιατι στο 7αρι δοκάρι βάλανε..τουλάχιστον το κορσακι ειναι τίμια επιλογή στα ματιά μου γιατι και επιδόσεις εχει και ομορφιά και πολυ ωραίο εσωτερικό με τα απίστευτα ρεκαρο!!οποτε και οι 2 εταιρίες έχουν αρνητικά και θετικά ..καλα Χρύσα τα 2.0 tfsi τα τρώω στη μαπα 8 χρονια τωρα..με 2γενειες gti..ώρες ώρες τα λάτρευεις και άλλες πονοκεφαλιαζεις με καμ φολοουερ και αντλίες παπαριες..ολα έχουν το τίμημα τους..γι αυτο η επιλογή που κάνουμε να γίνετε με κριτήρια το τι ζητάμε απο το κουβαδακι μας!Οσο αναφορά την Μακεδονία ..η Μακεδονία ειναι Ελληνική και καλα κανει ο φίλος και το τιμά αυτο!!

Edited by Fastrabbit
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.