Jump to content
_vwpolo_

Πρόβλημα Με Ενδείξεις

Recommended Posts

είχα παρατηρίσει ότι τα λάστιχα θέλαν λίγο αέρα αλλά το αμελούσα.

 

πάω λοιπόν πριν λίγες μέρες να ξεπαρκάρω και πριν προλάβω να κάνω 10 μέτρα βλέπω να ανάβει το λαμπάκι με την ένδειξη πίεσης ελαστικών, το λαμπάκι για το ESP και το EPC.

και τα 3 μαζί.

σταματάω αμέσως, όπισθεν, ξαναπαρκάρω σβήνω τη μηχανή, βάζω μπρος και όλα οκ. φούσκωσα και τα λάστιχα και δεν μου έχει εμφανίσει τίποτα από τότε.

 

και ερωτώ. το να ανάψει η πίεση ελαστικών το καταλαβαίνω αλλά για ποιο λόγο να ανάψουν μαζί και τα άλλα 2; να πω ότι πήγαινα με μεγάλη ταχύτητα να ανάψει το ESP, αλλά εγώ ζήτημα να πήγαινα με 4χμ.

Το EPC επίσης που κολλάει; αυτό δεν έχει σχέση καθαρά με τον κινητήρα;

 

μήπως όταν υπάρχει χαμηλή πίεση στα λάστιχα ανάβουν όλα προειδοποιητικά; ή μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο; βαριέμαι να πηγαίνω να το κοιτάξουν και δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες

 

επίσης να αναφέρω ότι τα λάστιχα τα φούσκωσα την επόμενη μέρα και αφού είχα κάνει ~40χμ χωρίς όμως να μου ανάψει κανένα λαμπάκι 2η φορά

Edited by orbit
Link to comment
Share on other sites

Aν και θα σου φανεί περάξενο σαν αιτία ,υπάρχει πιθανότητα να φταίει η κατάσταση της μπαταρίας σου ειδικά τώρα το χειμώνα . Προσωπικά μου συνέβει το περασμένο Δεκέμβριο στην αρχή στιγμιαία και στην συνέχεια συνεχώς και το διαγνωστικό (Vag com) έδειξε σφάλμα τάσης αν θυμάμαι καλά <11,2V. Mε αλλαγή μπαταρίας επανήλθαν όλα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε οντως υπαρχει πιθανοτητα να εχεις προβλημα με την μπαταρια. Ομως ισως πιο πιθανο ειναι να ειναι ετοιμος να χαλασει καποιος απο τους αισθητηρες ABS στους μπροστινους τροχους η΄ να ειχε πιασει στιγμιαια σκονη/βρωμια η οποια εφυγε μετα απο λιγο... Αυτος ο αισθητηρας χρησιμοποιειται και απο το ESP και απο την ενδειξη ελαστικων και απο το EPC. Το EPC by the way εχει να κανει με το ηλεκτρικο γκαζι αλλα παιρνει σημα και απο το συστημα φρενων για να ρυθμιζει την λειτουργια της πεταλουδας στο φρεναρισμα.. 

Link to comment
Share on other sites

Κατι ακομα.. Μικρη πιθανοτητα επισης να εχει σχεση με την βαλβιδα φρενου κατω απο το πεταλι του φρενου. Ομως δεν μου κολλαει η ενδειξη πιεσης ελαστικων σε αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.