panos Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 καλισπερα φιλοι μου μου εχουν κλεψει το κλειδι του πασσατ 1400 τσι του 2008 μοδελο τι μπορω να κανω τωρα με το μικροτερο κοστος για να μην μπορουν να μου κλεψουν το αυτοκινητο? μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια ? η μπορω να αλλψω κλειδια και εξω? (το δευτερο κλειδι με κατι κωδικους το εχω) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι να πας στην αντιπροσωπεια και να ζητησεις νεα κλειδια με νεα κωδικοποιηση ωστε με το κλεμενο να μην μπορουν να βαλουν μπρος το αμαξι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Posted January 24, 2013 Author Report Share Posted January 24, 2013 οκ ξερεις ποσο μπορει να κοστισει? Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι να πας στην αντιπροσωπεια και να ζητησεις νεα κλειδια με νεα κωδικοποιηση ωστε με το κλεμενο να μην μπορουν να βαλουν μπρος το αμαξι. οκ ξερεις ποσο μπορει να κοστισει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Δεν γνωριζω κοστος σιγουρα αλλα υπολογιζω κανα 100αρι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatebos Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι να πας στην αντιπροσωπεια και να ζητησεις νεα κλειδια με νεα κωδικοποιηση ωστε με το κλεμενο να μην μπορουν να βαλουν μπρος το αμαξι. Για να καταλαβω ο αλλος που θα εχει το κλειδι το παλιο θα μπορει να ανοιξει την πορτα κανονικα απλα δεν θα μπορει να το βαλει μπρος ;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonyantony Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Ναι λόγω του imo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Για να καταλαβω ο αλλος που θα εχει το κλειδι το παλιο θα μπορει να ανοιξει την πορτα κανονικα απλα δεν θα μπορει να το βαλει μπρος ;;; Ναι εκτος και αν αλλαξει και κλειδαριες και κωδικοποιηση συναγερμου οποτε θα χτυπησει σε αυτη την περιπτωση. Το καλυτερο και πιο ασφαλες παντως,θα ειναι νεα κλειδια και κλειδαριες.Δυστυχως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 δυστιχως οι κλειδαριες το σετ κοστιζει 290 και τα περαστικα 190 τα κλεφτρονια δεν πηραν ουτε 1 εθρο αλλα η αντιπροσωπεια ολα τα φρανγκα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatfsi Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Ειχα ρωτηαει και μου ειπαν 300 μες στο νερο Edited September 6, 2014 by passatfsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...