Jump to content
Κοσμάς

Weekly Night Out - Θεσσαλονίκη - Πέμπτη 31/1

Recommended Posts

να σημειωσω οτι η ετοιμη παρεα που ανελαβα ηταν εγω ο κοσμας ο κτμ και ο τεο.μετα γινανε οι υπολοιποι.αν η πολη εχει προβλημα στις συναντησεις αυτο θα κριθει απο τον κοσμα ο οποιος θα ενημερωσει το ΔΣ απευθειας.οι Mods του φορουμ Global local κλπ δεν εχουν καμια σχεση με την περιοχη οπου ζουν πχ εγω μπορει να ζω στη ροδο.

 

Η παρεα απαρτιζεται απο ατομα που εχουν διαθεση, οποιος εχουν χασει το ενδιαφερον λογο υπαρξης δε θα τους δωσει κανενας (αλλος μπορει να βαρεθηκε για τον χ/ψ λογο αλλος να μην εχει χρονο),,

H κινητοποιηση των συναντησεων γινεται απο τον συντονιστη τους.

Συνοψιζω κ ελπιζω for the last time καθε ενας εχει εναν "διακριτο" ρολο ο δικος μου ειναι η επιβλεψη της διαδικτυακης κοινοτητας (ολοκληρης εξ ου κ το GLOBAL).λυπαμαι αλλα δεν ειμαι ο συντονιστης της θεσνικης ουτε της Β.Ελλαδος εκτος κ αν το ΔΣ μου το προτεινει εκ νεου.

Οταν ο κοσμας αποφασισει ημερα διεγαγωγης των επομενων συναντησεων θα φροντισω να ειμαι κ εγω σε μια απο αυτες για να τα πουμε κ απο κοντα γιατι εδω το εχουμε κουρασει κ κυριως να βρουμε καποιο κοινο εδαφος στις αποψεις για να δωθει μια λυση στο προβλημα

Link to comment
Share on other sites

να σημειωσω οτι η ετοιμη παρεα που ανελαβα ηταν εγω ο κοσμας ο κτμ και ο τεο.μετα γινανε οι υπολοιποι.αν η πολη εχει προβλημα στις συναντησεις αυτο θα κριθει απο τον κοσμα ο οποιος θα ενημερωσει το ΔΣ απευθειας.οι Mods του φορουμ Global local κλπ δεν εχουν καμια σχεση με την περιοχη οπου ζουν πχ εγω μπορει να ζω στη ροδο.      

 

δηλαδή  η δική μας άποψη (εκτός του κοσμά) οτι υπαρχει πρόβλημα δεν σημαινει τίποτα για σένα ε ??

ο κτμ  και άλλοι πόσοι γιατί έφυγαν ?

 

-----άλλο κουφό και τούτο !!  άκου στη Ρόδο !!!  (λολ)

 

Βρείτε τα λοιπόν  ως mods της θεσσαλονίκης, επικοινωνήστε, μαζευτείτε και αναζωπυρώστε το ενδιαφέρον.

Αυτό λέμε, αυτό ζητάμε.

 

Υ.Σ.  λαμβάνω και πμ απο άτομα που επίσης λένε οτι το κλαμπ εδώ στη Θεσσαλονίκη (και όχι στη Ρόδο)   έχει πέσει και έχει χαθεί το ενδιαφέρον του. Θα τους παρακαλούσα να μπουν και αυτοί και να δημοσιεύσουν την αποψή τους στο παρόν τοπικ.

Edited by chrispant
Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαινω Κωστα και γνωριζω προσωπικα τις αρμοδιοτητες του καθενος..

Για να μιλησουμε με παραδειγματα ομως.. Τα απλα μελη δεν ειναι αυτα που απαρτιζουν την κοινοτητα αυτη; Αυτα δεν πηγαινουν στις συναντησεις, εκδρομες, πανελληνιες; Αρα τι θελουμε; Να τα εχουμε απο κοντα κ να προσπαθουμε να τα αυξησουμε σε αριθμο, σωστα; Απο τι στιγμη που βλεπουμε πως οπως σωστα σημειωσες υπαρχουν περιοδοι καμπης, πρεπει τοτε να αφυπνιστουν οι περισσοτεροι να κανουν κατι ωστε να ερθει πισω ο κοσμος.. Οταν διαβαζω πιο πανω οτι τα μελη της Θεσσαλονικης δεν ξερουν ή δεν εχουν δει απο κοντα τους mods της πολης τους ειτε λεγεται meeting, ειτε local ειτε global εσυ τι συμπερασμα βγαζεις; Δεν θα επρεπε να ειναι κοντα στα μελη ο καθενας τους και να ενδιαφερεται το κατα δυναμιν φυσικα; Πρεπει να περιμενουν μια ειδοποιηση ή ενα pm ή ενα report;;; Αρα δεν παρακολουθουν το τι συμβαινει, σωστα;;

Το ιδιο επισης και για την λειτουργια του φορουμ... Προσωπικα υπαρχουν ατομα που γνωριζω, προσγειωμενα στο μυαλο, οπου ειναι σχεδον 10-12 ωρες στο pc και διαβαζουν το vw club προσφερουν γνωσεις κλπ.. Κι εχουμε αλλους, χωρις να θελω να υπονοησω κατι για την επιλογη τους, που μπαινουν οποτε θυμηθουν και δουλεια δεν κανουν... Τα ειχαμε πει στο παρελθον και δεν θα το αναλυσουμε παλι, εχει ληξει το θεμα και ξερεις οτι εχω πολλα warns χαχαχα...

 Απλα να προβληματιστουμε/ειτε ολοι μας/σας γενικα, γι'αυτο τα επισημανω παλι...

Εμείς προβληματιζόμαστε αλλά θα σταθώ σε ένα σημείο που αναφέρεις... "Τα απλα μελη δεν ειναι αυτα που απαρτιζουν την κοινοτητα αυτη; Αυτα δεν πηγαινουν στις συναντησεις, εκδρομες, πανελληνιες; Αρα τι θελουμε; Να τα εχουμε απο κοντα κ να προσπαθουμε να τα αυξησουμε σε αριθμο, σωστα;" 

Μαζί σου σε αυτό αλλά εδώ σας βγάζω κόκκινη κάρτα στο 90% των Θεσσαλονικιών. Έχουμε κάνει πολλές μα πάρα πολλές πανελλήνιες κοντά στη Θεσσαλονίκη, ακριβώς με απώτερο σκοπό να αφυπνήσουμε τον κόσμο και να ξυπνήσουμε τους πάντες και δυστυχώς το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν σχεδόν μηδενικό. Καλώς ή κακώς αυτό το βλέπουν όλα τα μέλη και απορούν. Οι εκδρομές στις οποίες είχαμε ουσιαστική παρουσία από μέλη της Θεσσαλονίκης ήταν ελάχιστες! Και δεν θα ρίξω ευθύνες πουθενά γιατί οι εποχές που συνέβησαν αυτά ήταν τόσο στις εποχές που το VWClub ήταν στα φόρτε του και έτρεχαν ο Χρόνης και τα παιδιά που ήταν μέλη από την αρχή του VWClub, όσο και στις εποχές που ήταν ο Τάσος και ο Θοδωρής (a.k.a. η νεότερη γενιά) & ήταν οι μόνοι που έρχονταν (εκτός από μια εκδρομή που έτυχε και ήρθαν αυθημερόν καμιά 10αριά άτομα και χαρήκαμε ειλικρινά!-. Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε ακούσει καν ενδιαφέρον να συμμετάσχει κάποιος από την Θεσσαλονίκη σε πανελλήνια, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Οπότε δεν πιστεύω πως είναι θέμα διαχείρισης μόνο, εκτός αν όλοι μας -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- κάνουμε κάτι τόσο λάθος που ενώ "λειτουργεί" σωστά -όπως φαίνεται- σε άλλες περιοχές, δεν πιάνει στη Θεσσαλονίκη. 

 

Καλησπέρα..Διάβασα όλα τα λεγομενα στο τόπικ...απλά θα ήθελα να κάνω μια

απλή ερώτηση.... Θα αφήσετε το θέμα όπως έχει χωρίς καμία κίνηση για

τις συναντήσεις στην  Θεσσαλονίκη..;;; Προσωπικά δεν μου άρεσε που δεν

κόπηκε ούτε τούρτα ούτε τπτ αλλά αυτό είναι το λιγότερο...αυτό που θα

ήθελα είναι το θέμα να μην θαφτεί και να γίνουν κάποιες κινήσεις ώστε το

parking στις συναντήσεις να έιναι γεμάτο...ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ VW....Θα είναι

μια συνάντηση το μήνα;; θα είναι 2-3;;...απλώς θέλω να πηγαίνω και να

νιώθω "club"..οχι οτι ηρθαμε παλι στα καρφουρ για εναν καφε...

Πάνο, ποτέ δεν προσπαθήσαμε να θάψουμε ένα θέμα. Δόξα το θεό είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και -θεωρώ- πως είμαστε ώριμοι αρκετά ώστε να μπορούμε να κάνουμε έναν υγιή διάλογο με σκοπό να βρεθεί λύση. Προσωπικά θα γούσταρα να βλέπω τη Θεσσαλονίκη να γεμίζει από VW όπως τις εποχές που τύχαινε απλά για ένα event να πάρω το VW μου και να ξεκινήσω από Αθήνα παρέα με τον kouliss, τον doumasj & τον blackadder μόνο και μόνο για να έρθουμε για ένα Σ/Κ και να περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!

8 χρονια προβληματα μ αυτη τη θεσσαλονικη πια.... 

Ρε συ Χρόνη, σαν "αρχαίος" εδώ μέσα πες και εσύ τη γνώμη σου!

"Έτρεχες" την Θεσσαλονίκη για χρόνια :-)

Link to comment
Share on other sites

"ΚΌΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ¨ λοιπόν στους θεσσαλονικείς. μάλιστα.. βαρύς χαρακτηρισμός θα έλεγα.

οι πολλοί παλιοί γιατί δεν έρχονται? αυτό ειναι το θέμα.

Αλλος λεει δεν βολευει η τοποθεσία και να γίνει σε άλλο μέρος. οκ να το δουν οι υπευθυνοι mods.  αλλα που ?  Μόνο ο κοσμάς ενδιαφέρεται.

 

Προ διμήνου έγινε μια εκδορμή στην Κοζάνη, μέσω Βέροιας, με καφέ φαγητό κλπ.

Πήγα με τον Κοσμά με τα τουτού μας. Εγώ πήγα με τα 2 μικρά παιδιά  μου, και μου λέτε για ατομικό ενδιαφέρον ?  Ποιος άλλος θα το κανε μόνος του με 10χρονο και 6χρονο κοριτσάκι ??

Οι άλλοι mods γιατί δεν ήρθαν ? δεν το ήξεραν για την συνάντηση ?  δεν ενημερώθηκαν ?  γιατί ??

Δεν τους ενημέρωσαν απλά μέλη ? μήπως έχουν δείξει την αφάνεια τους και δεν τους δίνει κανείς σημασία ?

Γνωρίζετε τι μεγάλη συμμετοχή είχε η εκδρομή στην Κοζάνη ?  οι άλλοι 2 mods που ήταν ?  και αν δεν μπορούσαν να έρθουν ωστε να δώσει η Θεσσαλονίκη μεγαλύτερο παρόν, θα μπορούσαν τουλάχιστον να επικροτήσουν την πρωτοβουλία απλών μελών για την διωργάνωση εκδρομή. Αλλα ούτε αυτό έκαναν.  Πως περιμένετε λοιπόν να μην είμαστε αγανακτισμένοι.

Μπες φίλε Χρόνη και γράψε όπως είπε κι ο doggy, και συ την αποψή σου.

Αλήθειες και μόνο να ακουστούν εδώ πέρα.

Link to comment
Share on other sites

Από την μία οκ, έχετε δίκιο να διαμαρτύρεστε για κάποια πράγματα αλλά από την άλλη ορισμένοι έχουν παρωπίδες και δεν κοιτάζουν λίγο το θέμα πιο ανοιχτά.

Έχετε σκαλώσει με 2 mods, και το έχω πει επανειλημμένα πως ναι η δουλειά των συναντήσεων είναι του Κοσμά και όχι των άλλων 2.
Επίσης, όπως έχω πει και στο παρελθόν, όλα τα μέλη που μπορούν να βοηθήσουν είναι καλοδεχούμενα.
Πόσες φορές πιάσατε τον Κοσμά να του πείτε: "Κοσμά επειδή πήζεις, θα κοιτάξω εγώ να βρω την καφετέρια και το Χ/Ψ μέρος για να πάμε και αν συμφωνείς και εσύ, το ανακοινώνεις ώστε να γίνει εκεί η επόμενη συνάντηση"?
Μιλήστε μαζί του και δεν νομίζω πως ο Κοσμάς θα σας πει "όχι μην το κάνεις", αντιθέτως -φαντάζομαι- θα χαρεί να δει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη της κοινότητας για να τον βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα εγώ βγάζω το καπέλο σε όποιον καταφέρνει και πηγαίνει στις συναντήσεις μας συχνά και συνεχίζει να δείχνει τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον.Οπότε από την μία, μπράβο σε εσένα και σε όποιον καταφέρνει να πηγαίνει σε όλες τις συναντήσεις και μακάρι να μπορέσουν να σας μιμηθούν όλα τα μέλη ανεξαιρέτως περιοχής.
Αλλά από την άλλη -όπως προείπα- δεν μπορούμε να βάλουμε και το μαχαίρι στον λαιμό σε όλους για να πάνε. Υπάρχουν και λόγοι ανωτέρας βίας και ειδικά αυτούς τους καιρούς καταλαβαίνω τι πάει να πει προέχει η δουλειά.
Εγώ δηλαδή που εδώ και σχεδόν 8 μήνες βρίσκομαι στην Ολλανδία όπου και εργάζομαι και δεν έχω πατήσει πόδι σε συνάντηση θα πρέπει να δώσω "τα κλειδιά" του forum σε κάποιον και να πω "έλα πάρτο με γεια!";

Όσο για την εκδρομή στην Κοζάνη, δόξα το Θεό το γνωρίζω και χαίρομαι να ξέρω πως διοργανώνονται εκδρομές και γενικά να ξεφεύγετε από την ρουτίνα η οποία κακά τα ψέμματα κουράζει.
Αλλά από την άλλη θα ρωτήσω ξανά, πόσοι από εσάς θα έρθετε στην Καστοριά για να μας δείτε και να μιλήσουμε και από κοντά;
Θα είμαστε σίγουρα όλο το Δ.Σ. της Λέσχης και θα μπορείτε να κουβεντιάσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Ευελπιστώ να μπορέσουμε να σας δούμε και να κουβεντιάσουμε ό,τι σας απασχολεί από κοντά.
ΚΚ.

Link to comment
Share on other sites

Κατω απο αυτο το ποστ π εκανα δεν θελω να ξαναδιαβασω ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ/ΕΜΕΙΣ φταιμε. Θελω να δω εργα! 

 

Παιδες παιδες αν κ απο κατερινη εχω παει στην θεσσ/νικη αρκετες φορες οπως κ παιδια απο βεροια / σερρες κ αλλα που δν γραφω γτ δεν ξερω που ειναι ακριβως στο χαρτη!

Λοιπον ενω ξεκινησε ωραια η συζητηση με "παραπονα" φτασατε στο ποιος μαζευει πιο πολλα μελοι κ ποιος ειναι πιο ομορφος..

Η κριση (πολεμος) ειναι βασικο γ την ολη κατασταση γιαυτο οι "παλιοι" μην χαιρεστε με τα κατορθωματα σας γτ ειναι λιγο αδικο.

Κατω απο αυτο το ποστ π εκανα δεν θελω να ξαναδιαβασω ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ/ΕΜΕΙΣ φταιμε. Θελω να δω εργα! 

Ο 1ος ανθρωπος στην 1η μ συναντηση που με "ενωσε" με το κλαμπ ηταν ο Σπιντις που ηρθε κ μ μιλησε (γτ ημουν νλτοπαλο παιδακι) Το αν τον ξαναειδα ή οχι δν σημαινει οτι δν εχει παιξει ρολο στην παρουσια μ σε αρκετες εκδρομες.. Βεβαια μεγαλυτερο ρολο εχει παιξει ενα αλλο παιδι αρενωπο αλλα ξεφυγα απο το θεμα.. :p

Και τον Μουρη με ενα ποντικισιο αμαξι εχω γνωρισει κ ηταν πολυ καλος (ψηλος με φραντζα κανγκουρας) Ουτε αυτον νομιζω ξαναειδα αλλα δν σημαινει κατι.. Επαιξε κ αυτος μεγαλο ρολο αλλα ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ!

 

Καποτε νομιζω κανεις δν ειχε προβλημα να ξοδεψει λεφτα για την συναντηση....πλεον εχουΜΕ πολλοι! 


Κατω απο αυτο το ποστ π εκανα δεν θελω να ξαναδιαβασω ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ/ΕΜΕΙΣ φταιμε. Θελω να δω εργα! 


Υ.γ Οτι εγραψα το εγραψα νυφαλιος! :D

Edited by diMake
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κυρίες και κύριοι. Αγαπητοί Φίλοι και κάτοχοι VW οχημάτων, βασικά ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ... (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ). Σαν κάτοχος και φίλος VW οχημάτων, σαν μέλος του Δ.Σ. και σας βοριοελλαδίτης (ΣΕΡΡΕΣ), θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ανεβάζουμε τους τόνους τόσο ώστε να ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής. ΛΟΓΙΚΗ μια λέξη με μεγάλη δύναμη και συγχρόνος τόσο αόριστη. Στη προκειμένη φάση που βλέπω ότι βρισκόμαστε απο αυτά που γράφετε όλοι σας, εγώ θα ήθελα η κοινή και αποδεκτή από τους περισσότερους φίλους λογική να είναι μια δυνατή παρουσία φίλων απο όλη την ΕΛΛΑΔΑ, και κυρίως από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου υπάρχει αυτό το πρόβλημα, στη πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση του 2013 στην Καστοριά, και για πρώτη φορά να δούμε απο κοντά τα προβλήματα των περισσοτέρων. Και σε αυτό που σας ζητώ να κάνετε, θα ήθελα στις αποσκευές σας να έχετε μια πολύ καλή δικαιολογία ώστε να πείσετε όλους όσους θα δώσουν το παρόν να τους φιλοξενήσετε στο Πύργο το Λευκό. Πρώτα ο Θεός να είναι καλά τα παιδιά μου εγώ έχω κλείσει δωμάτιο θα είμαι εκεί, με την ελπίδα ότι θα φάμε και θα πιούμε σαν μια μεγάλη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Μια ομάδα με πολλές παρέες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

θα κάνουμε τίποτα αυτή την πέμπτη ?

πρόταση : αν πηγαίναμε σε άλλο μέρος δυτικά,δεν θα ήταν ευκαιρία να έρθουν και άλλα μέλη απο την άλλη πλευρά της πόλης όπως ερχόντουσαν παλιότερα ?

ή μπα... δεν φτουράει..?

τι λέτε ?

Link to comment
Share on other sites

θα κάνουμε τίποτα αυτή την πέμπτη ?

πρόταση : αν πηγαίναμε σε άλλο μέρος δυτικά,δεν θα ήταν ευκαιρία να έρθουν και άλλα μέλη απο την άλλη πλευρά της πόλης όπως ερχόντουσαν παλιότερα ?

ή μπα... δεν φτουράει..?

τι λέτε ?

ειναι του αγιου βαλεντινου....να παρεις το κοριτσι σου και να πας καμια βολτα  :hug:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.