Jump to content
sakiskar

Τροχοί Golf 6 Gti

Recommended Posts

χαχα μπορω να σου μιλαω εγω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταλαβεις αν και δεν ειναι δυσκολα..χαχα,στο θεμα μας!θελω να μου εξιγησεις τον λογο που δεν μεταβαλεις το οφσετ,εγω οταν λεω εχω τις εργοστασιακες εννοω τις detroit οχι μοτορσπορτ κλπ..στην αποθηκη τις εχω γιατι τις βαρεθηκα και εχω και δευτερο ζευγαρι..μπορεις να δεις την παρουσιαση του αυτοκινητου μου για να καταλαβεις..οταν αλλαζεις αναρτηση συνηθως αλλαζεις και ζαντες και η πιο διαδεδομενη διασταση ειναι 18αρες 8αρες κατα το πλειστων..αυτο ισχυει και στο 5αρι και στο 6αρι..σιγουρα υπαρχουν και ιδιοκτητες με 19αρες η 17αρες γουστα ειναι αυτα..παντος 8 στα 10 gti προσεξε να δεις τι φορανε...αν βρεθεις Φλωρινα η Βολο στειλε μου μνμ να κανεις μια βολτα με το δικο μου να δεις την ανεση..

Link to comment
Share on other sites

   1) Για wolf.  α) Σου φαίνονται (όπως και σε μένα ), άρα δεν είναι σίγουρο ότι έτσι είναι.

                      β)  Πές άν μπορείς που βρήκες τις ανθρακί, γιατί δεν μπόρεσα να βρώ τίποτε. Και πέρα απο το χρώμα, για τα υπόλοιπα αν μπορεί να βρεθεί λύση.  ???

 

   2)  Για fast.   Χαχα. Μην λέμε τα ίδια. Αφού θα βάλω 7.5/17 , και δέν θα πειράξω ανάρτηση κ.λ , άρα offset  51 άντε 50.  Ο ίδιος λές παραπάνω ότι με 8άρα μπορείς να πάς 45. Τι θέλεις να βγάλω τους τροχούς πιό έξω από το αμάξι βάζοντας σε 17έρες μικρό offset. ??  Μου είπες πιό πάνω όχι λάθη. Λοιπόν ξέρεις ότι αυτό είναι λάθος , επειδή, γνωρίζεις περισσότερα.  Παρακαλώ ας πούν και άλλοι , πάνω σε αυτό , γιατί με χαχνίσματα  δεν θα βγάλουμε άκρη.

       Εκτός του ότι τις βαρέθηκες, καταλαβαίνω ότι προφανώς , άλλαξες ζάντες, για να έχεις πιό ελαφριές. Παραπάνω δεν είμαι μάντης για να καταλάβω.  Κάνε και μιά υπόδειξη να δώ, που παρουσιάζεις το αυτοκίνητό σου να δούμε και κάποια εικόνα. Δεν κάθομαι με τις ώρες να ψάχνω στο PC , για να ξέρω. Όλα αυτά , τα λέω καλοπροαίρετα. Αν δεν θές να πείς, άστο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Για να πεισθείς αν είναι ATS οι ζάντες μπορείς να απευθυνθείς σε εναν επίσημο αντιπρόσωπο και να του δείξεις τις ζάντες για να σε κατατοπίσει σχετικά με τιμή και αν είναι όντως αυτές. Μην το κουράζουμε το θέμα.Μέσα απ το internet δεν βρίσκεις τίποτα αν δεν σηκωθείς απ την καρέκλα να πας στον ζαντά να δεις τις επιλογές απο κοντά δεν βγάζεις άκρη. Εγώ βρήκα στον ζαντά μου σπάνιες DIAL γαλλικές με λογότυπο Benetton Racing όλα τα λεφτά και πάμφθηνες λόγο του ότι έχουν σταματήσει να παράγονται.Δες και πως είναι ένα 5άρι με 18άρες 1.2 να πάθεις πλάκα

 

http://www.speedhunters.com/2013/03/unstoppable/

Link to comment
Share on other sites

       Δεν , με απασχολεί πλέον.  Όλες  (ats  -   pro race  1.2   -    motorsport   vw ) είναι παρόμοιες  καλές και ωραίες. Βάλε όποια θές και τέλος.

      Αν εννοείς αντιπρόσωπο vw ,σωθήκαμε. Ούτε ο ζαντάς θα κάτσει να σου βρεί τη ζάντα με το σχέδιο και τα στοιχεία που ζητάς. Θέλουν(όχι όλοι) να σου πουλήσουν ότι να είναι,για να τις ξεφορτωθούν. Ας τις βάλουν στα δικά τους αυτοκίνητα.

      Ευχαριστώ για την εικόνα , είναι ακριβώς αυτή η ζάντα που θέλω, αλλά σε 7.5/17.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει δεν θα κάτσει.Τι πάει να πει δεν θα κάτσει ο ζαντας?Λεφτά θα πάρει!!!!Πας ρωτάς θέλω την τάδε ζάντα σε αυτή τη διάσταση και αυτό το οφσετ. Την έχεις καλώς,αν δεν την έχεις αντε γεια.Ξέρεις ότι έφαγα τον κόσμο για τις ζάντες που φοράω?Και τις βρήκα μέσω ενός φίλου μου που φορούσε τις ίδιες στην BMW 2002 του απο έναν ζαντά στη Λιοσίων.Δεν υπήρχαν πουθενά όσο και αν έψαξα,αλλά τις έφερνε ο ίδιος απο Γερμανία,τις ανακατασκεύαζε και γινόταν καινούριες.Υπομονή θέλει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειαζετε να ψάχνεις το Ίντερνετ στα βελτιωμένα αυτοκίνητα πας και το βλέπεις το θέμα με το αμάξι μου.οσο για τα λαθοι αγαπητέ τεμετερ μου δεν θα πω κατι αλλο μάλλον δεν θες να καταλάβεις η όντως μπορεί να μην γίνομαι κατανοητος..κανε οτι θεωρείς εσυ σωστό.εν καιρό θα καταλάβεις καποια πραγματα που σου είπα και φυσικά δεν στα λέω απο συμφέρον!ουτε Ζάντες θα σου πουλησω ουτε λάστιχα..αλλο ειναι το επάγγελμα μου.για τα χαχανισματα που αναφέρεις κανεις λάθος ,ήτανε γέλιο φιλικό αλλα μάλλον πάλι κατι παρεξηγησες..καλη επιλογή φίλε!!

Link to comment
Share on other sites

 1)   Για Wolf.  Πολλοί, δεν κάθονται. Κάποιοι λίγοι ναί. Είπα πιό πάνω ότι ήδη πήγα σε ζαντά για τις ats, μου απάντησε κ.λ.

     Στην εικόνα που δημοσίευσες πάνω , θέλω να κάνω την παρατήρηση, ότι οι 18άρες φαίνονται σαν σύνολο μαζί με το λάστιχο πολύ ωραία και όχι σαν τις υπερβολικές 18 detroit της vw, για τις οποίες είπα τη γνώμη μου. Τώρα πώς γίνεται αυτό  ???

2)  Για fast. Δεν παρεξήγησα τίποτε. Μέχρις ενός σημείου , βοήθησες και σε ευχαριστώ. Στη συνέχεια , μάλλον δεν ήσουν κατανοητός. Απευθύνεσαι σε κάποιον που έχει λιγότερες γνώσεις και δεν είναι μάντης, γι αυτό πρέπει να λές τα πράγματα πιό συγκεκριμένα.Σε αρκετά μιλάς αόριστα.  Γιατί να μην θέλω να καταλάβω ?? το κάνω επίτηδες???.   π.χ. Όλοι από επιστήμονες μέχρι άσχετους λένε όχι σε αλλαγή offset. Πες εσύ γιατί ,ναι πρέπει να αλλάξει. Ξέρω δεν θές να μου πουλήσεις ζάντες. Οι μόνοι που μου είπαν, βάλε offset 35  ,40  ή ότι τους κατέβη κ.λ. ήταν αυτοί που θέλαν να τις ξεφορτωθούν ή σόνι και καλά να πουλήσουν και μάλιστα επέμεναν, ότι η γνώμη τους είναι σωστή και η δική μου λάθος.

     Δεν είναι δύσκολο να πείς σε εμένα, πού κάνω λάθος και γιατί.

 

      Με φιλικούς χαιρετισμούς.  sakis.

Edited by sakiskar
Link to comment
Share on other sites

Για να καταλάβεις..το οφσετ δεν ειναι γατί στάνταρ δλδ μπορείς να το μεταβαλεις μεχρι ενα σημείο δλδ +5 -5 αν πας απο 50 σε 45 με 8 φαρδοσ κανεις ελάχιστα αργότερο τιμόνι αλλα με πολυ καλύτερη απόκριση και πάτημα σε στροφές αν ομως πας σε 40 θα έχεις θέμα γιατι θα βρίσκει στους θολους και το τιμόνι θα ειναι ακομα πιο αργό βέβαια θα έχεις μεγαλύτερο μετατροχιο που σημαίνει καλυτερο πάτημα αλλα χάνεις στους άλλους 2 τομείς..το Εργοστασιακο οφσετ πληροί όλες τις προδιαγραφές του μέσου οδηγού οταν εσυ αλλάζεις κατι το κανεις για βελτίωση οπότε κοιτάς τι θέλεις ;;μονο εμφάνιση απλά αλλάζεις ζάντες ..θέλεις να βελτιώσεις και τα χαρακτηριστικά του τιμονιου παίζεις και λιγο με το οφσετ εντός οριων.ολα αυτα στα λέω επειδή βλέπω οτι θέλεις να το βελτιώσεις και οχι απλά να αλλάξεις σχέδιο στις ζάντες,μιας και ψαχνεσαι για βάρος κλπ.ανα ήθελες μονο την άνιση θα σου έλεγα 7,5 Χ17 η 18 με ετ 50 51 και τέλος.ελπιζω να κατάλαβες το θέλω να πω..

Link to comment
Share on other sites

Οι 18 Detroit για μένα είναι πολυφορεμένες όσο δεν πάει.Πολλοί αλλάζουν ζάντες και πάνε και βάζουν του GTI.όταν αλλάζεις ζάντες γιατί να πας και να βάλεις μια που την φοράει ήδη η μισή Ελλάδα?Οι 18άρες που έβαλα παράπανω δείχνουν τόσο ωραίες γιατί ο Άγγλος οδηγός του έχει χαμηλώσει αρκετά το αυτοκίνητο και σου δένει σαν εικόνα στο μάτι.Ο Ανέστης FastRaddit ξέρει κάτι παραπάνω και απο 5άρι και απο 6άρι γιατί έχει πειραματιστεί στο παρελθόν.Πάρε και μια γνώμη και πειραματίσου κ συ για να βρεις αυτό που τελικά θα σε ικανοποιήσει

Link to comment
Share on other sites

    Τώρα , μπράβο.  Έγινες συγκεκριμένος  Αυτή είναι εξήγηση. . Συνενοηθήκαμε.

Λοιπόν θέλω , μόνο αλλαγή σχεδίου δηλ. εμφάνα.  Άντε όμως να βρείς τους μαμά τροχούς, σε σχέδιο που σου αρέσει. Απο την αρχή αυτό είναι το πρόβλημά μου. Κάποιοι είπαν εύκολα θα βρείς aftermarket και άσε τις μαμά. Δεν υπάρχουν όμως. Για αυτό,άρχισα να ψάχνω από Γερμανία με ειδική παραγγελία (δεν ξέρω , αν και αυτό που πάω να κάνω είναι σωστό) και μου είπαν ότι μπορεί να μην έχουν το ίδιο βάρος δηλ 11kg, και είπα για βάρος  ας είναι στό περίπου (κοντά), αν δεν μπορούν.(μπορεί και εδώ να έχω σφάλμα. Σεις θα κρίνετε). Και γι αυτό σκεφτόμουν και τις vw motorsport 18. Δήλωσα βέβαια και πιό πάνω, θέλω άνεση και εμφάνιση.

    Τέλος, μία πληροφορία για σένα τεμέτερον, επειδή διαβάζω αρκετά. Σαφώς με αλλαγές offset ,υπάρχουν αρνητικά και θετικά, διάβασα όμως κάπου (δεν θυμάμαι πού), ότι σωστό είναι +3 ή -3 offs. από μαμά και όχι +  ή -5.

    Να  ακούσω λοιπόν προτάσεις, από όποιον ξέρει.

 

     Με αγάπη για τον  Fast.



  Ευχαριστώ και εσένα wolf.  Καλή εξήγηση. 18 και χαμήλωμα  το είπα μόνο για  Ευρώπη.  Και για  Ελλάδα για όσους μπαίνουν σε πίστες.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι υποκειμενικό το + η το - δλδ αν βάλεις 8,5 πλάτος τοτε ισχύει το 3 αν βάλεις 8 το 5 αν βάλεις 7,5 και παραπάνω μπορείς.δεν θα έχεις προβλημα με το οφσετ παντος αν είσαι απο 55εως 45 με εώς 8 πλάτος.ασκοπα χάνεις το χρόνο σου και ψαχνεσαι για ειδικές παραγγελίες κλπ.Επελεξε το σχέδιο που σου αρέσει και κοιτά να είσαι εντός οριων,και είσαι κομπλε.

Link to comment
Share on other sites

  ΟΚ .   1) θέλω , λίγα ακόμη να πώ.  1) με αφορμή την εικόνα του wolf, μη θεωρήσουν πολλοί ότι θέλω να πετύχω την εμφάνιση των αγωνιστικών που είδα στους αγώνες cup, που έχουν 18άρες και είναι χαμηλωμένα. Με τις ζάντες πού διάλεξα δεν θα έχω τέτοια εμφάνιση, αλλά σίγουρα καλύτερη από μαμά. Απλώς από τις εικόνες ,βγάζεις ένα συμπέρασμα (οπτικά), για το πιό σχέδιο ζάντας ταιριάζει στα vw.

          2)  Δεν άνοιξα το θέμα για να πουλήσω τις μαμά ζάντες (από συμφέρον). εδώ στο forum, όταν αγοράσω τις καινούργιες. Απλά το ανέφερα , μήπως βρεθεί  κάποιος, για να αγοράσουμε μαζί, αφού, πρέπει να πάρω υποχρεωτικά 8 ζάντες, και επειδή πολλοί δεν αγοράζουν σε ακριβές τιμές. Είπα ότι μπορεί να πουληθούν σε φίλους ή γνωστούς που θέλουν μεταχειρ. και τους αρέσει το gti σχέδιο.  Κάπου είδα ότι υπάρχουν και αγγελίες, αλλά προσωπικά δεν διάβασα και δεν με ενδιαφέρει, γιατί και καινούργιες να αγοράσω, δεν πουλάω τις μαμά 17.

         3) Οι 7.5  είναι ήδη φαρδιές και επομένως όχι 8άρες με 45ετ , που υπάρχουν μάλλον αρκετές στην αγορά.  Επομένως συνεχίζω να σκέφτομαι την ειδική παραγγελία και αναμένω.

Edited by sakiskar
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.