Jump to content
bgiano

Πλαφονιέρα Που Ανάβει Μόνη Τησ!

Recommended Posts

Παιδιά γειά εκεί που βρισκόμουν εν κινήσει άναψε η πλαφονιέρα μπρος-πίσω μάλλον δεν έκλεισε καθόλου από όταν μπήκα.Κατεβαίνω 2φορές ελέγχω πόρτες ΤΙΠΟΤΑ ολα κλειστά...Πάω να πατήσω το   κουμπί απενεργοποιήσης τους ΤΙΠΟΤΑ πάλι ανοιχτά.Πάω να ανοίξω ηλιοροφή και μόλις πιέζω το κουμπί της....σβήσανε τα φώτα(σαν να μην κάνανε καλή επαφή με τα πλαστικά που τα περιτρυγιρίζουν και όταν πιέσεις την μπροστινή πλαφονιέρα ξέρετε όλο το πλαστικό εως και την θήκη οπτικών ανάβει η σβήνει.Εγώ την άφησα σβηστή και δεν ξαναάναψε.Ξέρει κανένας έχει πολύ μπελά να βγει αυτή η θήκη της πλαφονιέρας(δεν πιστεύω να ξεκουμπώνει όλος ο ουρανός??).Ευχαριστώ προκαταβολικά.Το αυτοκίνητο είναι

Golf 6 Highline 122ps 09model

Link to comment
Share on other sites

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5593264-DIY-MKV-LED-Interior-Conversion&highlight=led+interior

 

Δες εδώ πως λύνεις...

 

Να κοιτάξεις μηπως απο τον ηλιο εχει φθαρει η πλεξουδα και να ριξεις λίγο σπρει επαφων. Αλλιως μετά πας στον εγκέφαλο...

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα το προβλημα σου κατα 90 τησ εκατο ειναι το κουμπι που ανοιγη τησ θεσεισ τησ μπλαφονιερασ .[[η εμπροσ ]] και το αλλο 10 τησ εκατο να εχει ποιαστη καποιο καλοδιο και να βραχυκηκλονη στο πισο μεροσ τησ πλαφονιερασ .

Link to comment
Share on other sites

Doctor μιας και είσαι εύκαιρος, στο Leon ανοίγοντας τις πόρτες κάποιες φορές η κεντρική πλαφονιέρα δεν ανάβει (ενώ θα έπρεπε), με ένα μικρό χτυπηματάκι (με ανοιχτή την πόρτα) ανάβει, είναι θέμα επαφής? Δεν φαίνεται να έχει "κρεμάσει" ή σε κάποια θέση του διακόπτη να μην "πατάει" καλά. Ειδικά στην σκάλα μόνιμης αναμμένης δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπως και στα βοηθητικά φώτα οδηγού - συνοδηγού.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.