Βασιλης_4 Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 (edited) Golf GT 170ps Καλησπερα παιδια ψαχνω να βελτιωσω την ανταποκριση του ηλεκτρογκαζιου.. Και εχω βρει ενα συγκεκριμενο που λεγεται spring booster (Δεν εχω σκοπο ακομα να μπω σε διαδηκασιες προγραμματισμου και βελτιωσεος μοτερ για να δω μια Α ανταποκριση) Εχω μπει σε διαφορα φορουν μπας και βγαλω ακρη αλλα οι γνωμες ειναι 50-50 και διαφορα αμαξια και αντε βγαλε ακρη!! Ειναι αξιοπηστο?? Θα μου βγαλει καμια ζυμια το μοτερ?? Το check και αλλες ενδιξεις θα αναψουν?? Ξεγελαει τον εγκεφαλο και γινεται πιο αμεσο ή μονο δινει παραπανω rpm?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited October 10, 2013 by Βασιλης_4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest πανος-gti Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 καλημερα φιλε εγω το εχω 3 χρονια στο 1.8 τουρμπο μου κ δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.βαλτο με κλειστα ματια .θα το ευχαριστηθεις αρκετα κ να προτιμησεις αυτο με το διακοπτη με τις 3 σκαλες κ να το βαζεις οποια σκαλα θελεις εσυ!δλδ εχει το νορμαλ το πρασινο λαμπακι που αντιστοιχει στο 50% αμεσης αποκρισης κ το κοκκινο που ειναι το 100% της αποκρισης. φυσικα να θυμασαι οσο πιο συχνα το χρησιμοποιεις θα εχεις μια μικρη καταναλωση βενζινης παραπανω απο το να μην το δουλευεις οταν δεν το χρειαζεσαι! αυτα απο μενα. κ ναι δινει πιο αμεσο γκαζι μεσω εγκεφαλου καμια σχεση με ηλεκτρονικα του αμαξιου.μην το φοβασαι καθολου.κ γω ημουν διστακτικος πριν το βαλω αλλα οταν το δοκιμασα επαθα πλακα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiNiOn Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Βασίλη, η απόκριση του ηλεκτρ.γκαζιού στο GT σου είναι μια χαρά, ίσως αυτό που καταλαβαίνεις σαν κακή απόκριση είναι το αναγκαίο (κακό) lag λόγω κομπρέσσορα & turbo, ξενίζει λίγο. To booster αυτό που θα κάνει είναι να μεταφράζει το λίγο γκάζι που θα πατάς σε πολύ, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι έχει καλύτερη απόκριση. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει όμως. Επίσης, έχε υπόψην σου, ότι εάν έχει κάτι αρνητικό ο κινητήρας αυτός, είναι ότι λόγω μικρής χωρητικότητας (1.4) υποφέρει στις πολύ χαμηλές στροφές, γι αυτό και όποιος το πιέζει πολύ χαμηλά (πχ τέρμα γκάζι στις 1200rpm) είναι πιο εύκολο να πάρει κάποιο πιστόνι στο χέρι. Όταν λοιπόν βάζεις ένα sprint booster, ΔΕΝ μπορείς σε όλο το φάσμα να πατήσεις πολύ λίγο γκάζι, αφού ακόμα και το λίγο πάτημα μεταφράζεται σε πολύ. Οπότε (γνώμη μου), γενικά αυξάνεις τις πιθανότητες να την ακούσει, λόγω αυτού που ανέφερα παραπάνω. Βέβαια, έχω και περίπτωση φίλου που το έχει εδώ και πολύ καιρό σε GT και δεν έχει πάθει τίποτα, οπότε περί ορέξεως..Προσωπικά πάντως δεν θα το έβαζα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασιλης_4 Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 (edited) Καλημερα και σας ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση! Ξεκαθαριστικαν λιγο τα πραγματα και μου φενεται οτι θα του δωσω μια ευκαρια εχοντας στον νου μου στα χαμηλα οχι μπαντοφλιες (Δεν το ξεσκιζω στα χαμηλα Και ειδικα τωρα που ξερω ακριβος γιατι!!) Αλλα λιγο η τριτη να αγριεψει επιβαλεται πιστευω! Φιλε μου πανος-gti νομιζω πως εχω βρει το συγκεκριμενο και μου φενεται οτι εχει τρεις σκαλες!! Απο μερια εγκαταστασης θελει ηλεκρολογο?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited October 10, 2013 by Βασιλης_4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiNiOn Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Απο μερια εγκαταστασης θελει ηλεκρολογο?? Ξεφισώνεις το γκάζι και παρεμβάλεις το sprint booster, δηλαδή βάζεις την φίσα στο booster και το booster στο γκάζι, είναι υπόθεση λίγων λεπτών. Απλά πρόσεχε μην σπάσεις την φίσα. Αν δεν το κατέχεις καθόλου το άθλημα βέβαια, καλύτερα δώσ'το να στο βάλουν, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πες μας εντυπώσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασιλης_4 Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Ευχαριστω PiNiOn για τις οδηγιες!! Τωρα μαζευω τα λεφτα και με το που το δοκιμασω θα αναρτησω τα θετικα και τα αρνητικα του spring booster!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Θα σου πρότεινα να το βάλεις το είχα πρώτο στάδιο στο Golf βοηθάει στην απόκριση αρκετά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...