Jump to content
dnapas

Πρόβλημα Σταθερότητας Ή Κάτι Άλλο;

Recommended Posts

Έχω το Passat 1.8 Tsi 2008. Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλήματα αλλά χθες το πρωί σε ένα δρόμο χιονισμένο και παγωμένο αλλά και ανηφορικό, ενώ πήγαινα με 60 km την ώρα το αυτοκίνητο κόλλησε και δεν μπορούσε να ξεκινήσει με τίποτε. To esp δούλευε συνέχεια αλλά το αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Τέλος ξεφούσκωσα τα λάστιχα κάποιος μέ έσπρωξε λίγο και ανέβηκα την ανηφόρα.

 

Το παράξενο είναι ότι την ώρα που γινόταν αυτά και ενώ έκανα 1.10΄ να διανύσω 400 περίπου μέτρα ένα vw Polo με προσπέρασε όμορφα και ωραία σαν μη συμβαίνει τίποτε και έφυγε για τον προορισμό του!

Τι να πω δεν ξέρω, μήπως μας δουλεύουν στην VW:

 

Θα μου πει κάποιος χιονολάστιχα, αλυσίδες κλπ. αλλά το Polo βρε παιδιά δεν φορούσε τίποτε... Μήπως υπάρχει κάποια τεχνική εξήγηση;

Edited by dnapas
Link to comment
Share on other sites

Αν εβγαζες το esp θα εβγαινες και εσυ πολυ ανετα !!! το esp δεν ειναι για χιονι και παγο γτ απο το σπινιαρισμα κοβει ολο το μοτερ και δεν εχει δυναμη να περπατησει εγω σημερα το πρωι με το δικο μου που ειναι b5 και δεν εχει τιποτα απο esp περπαταγα πανω σε παγο καμια 200αρια μετρα και εσπασα πρωτη δευτερα τριτη και πηγαινα μια χαρα πολυ παιχνιδι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.