Jump to content
Spyros Tetien Trader

Μιζα

Recommended Posts

Εδω ειμαστε και παλι, τους χ/σμους μου σε ολους, εχω ενα golf 6 το οποιο χαιρει ακρας υγειας το προβλημα μου ειναι αν κανεις γνωριζει κατι, εχω ενα nissan micra 1200 πολλες φορες (τοχω 24 χρονια) του εχω καθαρισει και τσεκαρει την μιζα του(καρβουνακια και λοιπα)

και ολες τις φορες την μονταρησα με επιτυχια παρολο που δεν ειμαι της δουλειας εννοω κατι σαν μηχανικος αλλα αυτη την φορα αφου

την εβαλα απανω παω να βαλω και τους πολους της μπαταριας και αρχισανε τα αστραποβροντα στη μπαταρια που σταναθεμα εχω κανει το βραχυκυκλωμα τα ξανατσεκαρισα ολα καλα μου φαινονται και κατι αλλο ενδεχεται με το βραχυκυκλωμα αυτο να εκανα και τιποτα αλλη ζημια? ευχαριστω και καλα χιλιομετρα .pacific crossing.

 

Link to comment
Share on other sites

οκ φιλε μου οντως αυτο ητανε οτι τελειωσα τωρα λογω βιασυνης και ζεστης ημουνα καταμεσημερο εκτος σκιας εβαλα τον αρνητικο πολο πανω στη βιδα που παει στον ηλεκτρομαγνητη και οχι στην βιδα που βιδωνει το ολο σωμα της μιζας με την μηχανη οποτε το βραχυκυκλωμα ηταν μοιραιο αντε περαστικα μας και αλλη φορα να προσεχω μην βαλω και κανα μπουρλοτο καλοκαιριατικα , τα σεβη μου και καλα μπανια. pacific crossing

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.