Jump to content
foivous

Θορυβος Πισω Σε Passat Fsi 1600 Του 2007

Recommended Posts

Καλησπέρα ! Εδω και 6 μηνες ακουω ενα θόρυβο πισω...εχω την εντυπωση πως χτυπανε τα αμορτισερ (ειναι της μανας του) Εχω λαστιχα τριετιας και λεω να τα αλλαξω μαζι τον Οκτωβρη,λετε να κανω λσθος που το αφηνω; παντως δεν το πολυκινω(65000 χλμ εχει)

Επισης εχω ζητημα με την πορτα του πορτ παγκαζ που δν ανοιγει (μονο οταν ζεσταθει απο τον Ηλιο ανοιγει αλλα πολυ αργα) μπορω να βαλω καποιο αντιοξειδωτικο και πως ;

Ευχαριστώ !

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα.

Είσαι σίγουρος ότι είναι από πίσω???Φαίνεται να είναι καθισμένο πολύ πίσω το αυτοκίνητο??Μήπως χτυπάει κάτι άλλο??Π.χ η ρεζέρβα αν δεν έχεις ελέγξει την πίεση του ελαστικού χάνει τη πίεσή του το πλαστικό μπουλόνι και θέλει σφύξιμο.Σχετικά με το άνοιγμα του πορτ μπαγκάζ όλοι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα το οποίο είναι πιο εμφανές τον χειμώνα.Η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση των 2 αμορτισέρ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορει σε αυτα τα χιλιόμετρα να αντεχουν ακομα τα αμορτισερ ; Ευχαριστώ παντως,θα κοιταξω την ρεζερβα,αλλα νομιζω οτι ειναι σταθερη και ο θορυβος δεν μου φαινεται να'ναι οξυς,μαλλον προς το μπασο ακούγεται.

Τα φρενα που εχω ειναι κραταιά,ακομα τα μαμισια εχω...

Link to comment
Share on other sites

Eξαρτάται που έχεις κάνει τα χλμ και κάτω από ποιες συνθήκες.Φίλοι με ακόμη πολύ περισσότερα χλμ σε passat δεν τα έχουν αλλάξει και βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό λειτουργίας.Νομίζω μέχρι 80000-100000 χλμ στο δικό μας αυτοκίνητο αντέχουν αν δεν είμαστε απαιτητικοί οδηγοί σε στροφές κτλ.Για τα φρένα να υπολογίζεις τα πίσω γύρω στις 75000 χλμ και τα μπροστά στα 90000 χλμ θα χρειαστούν αντικατάσταση τα τακάκια.Μπροστά ο δίσκος εμφανίζει δόντι οπότε καλό θα είναι να αλλάξεις και τις δισκόπλακες μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Professor..ξερει καποιος πως βαζουμε αντιοξειδωτικο στις μπουκαλες;

Link to comment
Share on other sites

Ναι αν και δεν θα καταφέρεις κάτι ουσιαστικό.....

Θα ανοίξεις τις 2 πλαινές τσόχες και μετά θα ψεκάσεις με σπρέυ γράσου.

Αφού τραβήξεις προς τα επάνω το πίσω πλαστικό κομμάτι εκεί δηλ. που είναι το κούμπωμα της κλειδαριάς του πορτμπαγκάζ θα εμφανιστούν τα κλιπς που πιάνει η τσόχα.Υπάρχουν επίσης δυό πλαστικά πλαγίως εκατέρωθεν που πρέπει να ξεβιδώσεις και να βγάλεις.Έπειτα με πλαστικό τριμ ή πλακέ κατσαβίδι αν δεν έχεις θα πρέπει να ξεκουμπώσεις και 2 κλιπς εκατέρωθεν που πιάνουν την τσόχα στη λαμαρίνα του σασί του πορτμπαγκάζ.Αφού προβεις σε όλα αυτά μετά θα στρέψεις τη τσόχα προς το εσωτερικό μέρος του πορτμπαγκάζ και θα μπορέσεις με την άνεσή σου να ρίξεις όσο σπρέυ θέλεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.