Jump to content
AUDI7

Tt Sportback Concept

Recommended Posts

Audi παρουσίασε στο Παρίσι το TT Sportback Concept. Το πρωτότυπο μας δείχνει το πως θα μοιάζει μια πιθανή τετράπορτη έκδοση του TT, έχει μήκος 4,47 μέτρα, πλάτος 1.89 μέτρα, ύψος 1,38 μέτρα και μεταξόνιο 2,63 μέτρα. Διαθέτει τέσσερις πόρτες και μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες στο εσωτερικό του. Μάλιστα ο χώρος αποσκευών του, όταν αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 850 λίτρα. Φορά λέιζερ φωτιστικά σώματα, ζάντες 21″ και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Audi-TT-Sportback-Concept-2-700x385.jpg

Είναι κατά 29 εκατοστά πιο μακρύ, 6 εκατοστά πιο πλατύ και 3 εκατοστά πιο κοντό από το TT coupe, με το μεταξόνιο να είναι κατά 12 εκατοστά μεγαλύτερο. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, σκουρόχρωμα αλουμινένια και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και δύο ατομικά καθίσματα πίσω.

Audi-TT-Sportback-Concept-19-700x408.jpg

Μηχανικά το πρωτότυπο φορά τον 2,0-λιτρο TFSI απόδοσης 400 ίππων με 450 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο S Tronic αυτόματο κιβώτιο με τη κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας μέση κατανάλωση 7 λίτρα/100 χλμ και 162 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

πηγη Autoblog.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

To Audi TT Sportback θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα;

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 όταν η Audi παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού το TT Sportback Concept και τώρα οι Γερμανοί ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την έκδοση παραγωγής του, στο περιθώριο της έκθεσης Guangzhou στη Κίνα, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 20 του μηνός.
Αυτό αναφέρει το κινέζικο Xcar το οποίο δηλώνει πως το τετράπορτο Audi TT Sportback αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους Κινέζους καταναλωτές. Το πρωτότυπο έχει μήκος 4,47 μέτρα, πλάτος 1.89 μέτρα, ύψος 1,38 μέτρα και μεταξόνιο 2,63 μέτρα. Είναι κατά 29 εκατοστά πιο μακρύ, 6 εκατοστά πιο πλατύ και 3 εκατοστά πιο κοντό από το TT coupe, με το μεταξόνιο να είναι κατά 12 εκατοστά μεγαλύτερο. Μάλιστα ο χώρος αποσκευών του, όταν αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 850 λίτρα.
Μηχανικά αναμένεται να φορά τους ίδιους 2.0-λιτρους TFSI και TDI κινητήρες που φορά τόσο το TT Coupe όσο και το TT Roadster, ενώ θα αποκτήσει και S έκδοση, με τον 2.0 TFSI να παράγει 310 άλογα.

πηγή Autoblog.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.