Jump to content
AUDI7

Η Audi Παρουσίασε Το R8 Competition, Το Δυνατότερο Αυτοκίνητο Που Έφτιαξε Ποτέ

Recommended Posts

Η Audi θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο R8 παρουσίασε τη Competition έκδοση του μοντέλου, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Los Angeles τον επόμενο μήνα.

Με την εξέλιξη του νέου μοντέλου να είναι στα τελικά στάδια, το R8 Competition περιγράφεται από την εταιρία ως το πιο δυνατό Audi παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ. Αυτό γιατί ο 5,2-λίτρων V10 κινητήρας του αποδίδει 570 άλογα, ενώ συνδέεται με το επτατάχυτο S αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα παραπάνω επιτρέπουν στο γερμανικό sportscar να επιταχύνει για τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ/ώρα, κάτι που κάνει το R8 Competition το γρηγορότερο R8 που προσφέρθηκε ποτέ.
Οι αλλαγές στιλιστικά είναι περιορισμένες, με το μοντέλο να έχει αρκετά στοιχεία από το R8 LMS. Διαθέτει διάφορα ματ carbon στοιχεία, όπως η πίσω αεροτομή, το εμπρός spoiler, τα πτερύγια στον προφυλακτήρα, τα καπάκια των καθρεφτών και ο πίσω διαχύτης. Επίσης, φοράει αλουμινένιες ζάντες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ενώ όμοια έχουν βαφτεί και οι απολήξεις της εξάτμισης, με τα μεγάλα κεραμικά φρένα να διαθέτουν κόκκινες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες ματ carbon λεπτομέρειες και φωτιζόμενα “R8 competition” μαρσπιέ. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 60 μονάδες, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Αμερικής.

1724952597451708577-700x467.jpg

430854823687145923-700x467.jpg

πηγή Autoblog.gr

 
Edited by AUDI7
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.