Toni_power Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Καλησπέρα ξέρει κάποιος που μπορώ να βάλω τον αισθητήρα πίεσης από το οργανάκι ώστε να μου δίνει σωστή ένδειξη πίεσης λαδιού??? έχω ένα passat 3c 1.8 tsi bzb του 2008 Please help me!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrigolfakias Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 εγω το εχω στη βαλβιδα λαδιου, εβαλα ενα Τ με δυο εξοδους. απ τη μια παιρνει ο αισθητηρας αυτοκινητου και απ την αλλη του αργάνου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni_power Posted April 3, 2015 Author Report Share Posted April 3, 2015 Το έχεις τσεκάρει αν δείχνει σωστή πίεση στο διαγνωστίκο ??? θερμοκρασία λαδιού παίρνω από την τάπα λαδιού στο κάρτερ του μοτέρ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Ναι μπορείς κι από την βίδα του λαδιού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrigolfakias Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 (edited) δεν το εχω τσεκαρει. για θερμοκρασια αν βρεις αισθητηρα να εχει τις ιδιες βολτες με την ταπα μάλλον. εμενα προσωπικα μου ειπαν να ανοιξω τρυπα πανω στην ταπα του λαδιου απο κατω και να βαλω τον αισθητηρα εκει γιατι δεν εχει τις ιδιες βολτες με την ταπα, ή να τριπησω το καρτερ και να κανω βολτες εκει αλλά δεν το επιχειρησα για να μην εχω διαρρωες. Edited April 4, 2015 by xrigolfakias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni_power Posted April 4, 2015 Author Report Share Posted April 4, 2015 Το ίδιο μου είπαν και σε εμένα και αυτό θα κάνω μάλλον τρύπα στην τάπα και όλο μαζί να βιδώνει πάνω στο κάρτερ... μου είπαν επίσης ότι μπορω να πάρω πίεση λαδιού απο το ψυγείο λαδιού αλλα δεν ξέρω αν έχει ψυγείο το μοτερ μου αν έχει που κοντά μπορεί να είναι γιατί με μια ματιά που έριξα απο πάνω δεν είδα τιποτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrigolfakias Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 δεν πηστευω να εχεις ψυγειο λαδιου. αν ξερει καποιος καλητερα ας γραψει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Έχει ψυγείο λαδιού το 1,8Tsi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni_power Posted April 7, 2015 Author Report Share Posted April 7, 2015 Νίκο είσαι σίγουρος ότι έχω ψυγείο λαδιού ??? μια ματιά που έριξα από επάνω δεν είδα κάτι !!! παίζει να είναι από κάτω ??? Μου είπαν επίσης ότι μπορώ να πάρω πίεση και θερμοκρασία λαδιού από το σωλήνα που πάει το λαδι απο το φίλτρο στην τουρμπίνα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Για θερμοκρασια λαδιου το καλυτερο ειναι η τρυπα στο καρτερ.Αν γινει σωστα δεν εχεις κανενα θεμα απο διαρροες. Για πιεση, συνηθως παιρνουν απο το φιλτρο λαδιου οπως ανεφερες και πιο πανω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...