Jump to content
AUDI7

Το Σκέφτεται Για F1 Η Audi

Recommended Posts

Σας λέγαμε όταν απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του VW Group o Ferdinand Piech, πως αυτό ίσως άλλαζε τα δεδομένα σχετικά με εμπλοκή της Audi στη Formula 1. Να που τελικά αυτό το σενάριο είναι πιο κοντά από ποτέ!

Με τη Red Bull Racing να βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο αφού η μοναδική της επιλογή είναι οι μονάδες ισχύος της Renault και η συγκεκριμένη συνεργασία είναι σαφές πως πλέον βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, εύλογα οι “ταύροι” στρέφονται προς την Audi. Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν πολυετή συνεργασία σε άλλους θεσμούς.

Μέχρι πρότινος οι Γερμανοί αρνούνταν κατηγορηματικά οποιαδήποτε αλλαγή πλάνων αλλά ειδικά από τη στιγμή που και η “αδερφή” Porsche έχει μπει στους αγώνες αντοχής, γιατί η Audi να μην κάνει το επόμενο βήμα;

Μιλώντας στο βρετανικό Auto Express, ο πρόεδρος της Audi, Rupert Stadler, είπε: “Στη ζωή πρέπει να έχει πάντα ανοιχτές τις προοπτικές σου. Έχουμε ήδη πολλά project στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όσο για την F1, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Είναι ένα ενδεχόμενο. Πιθανότατα όχι αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα αποτελεί μία επιλογή“.

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Piech στην κεφαλή του VW Group. Μετά, θα έχουμε εξελίξεις…

πηγή NewsAuto.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.