Jump to content
AUDI7

Αποκλειστικό: Tt Suv

Recommended Posts

Στέλεχος της Audi έχει επιβεβεαιώσει, σε ανύποπτο χρόνο, πως θα κατασκευαστεί έκδοση SUV του TT.    Σχεδιαστικά, οι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες των «κατασκόπων» μας αποκαλύπτουν ότι το νέο Audi TTQ, δεν θα αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με το πρωτότυπο TT Offroad της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Έτσι, το αμάξωμα θα βασιστεί σε αυτό του κουπέ Audi TT, το οποίο θα υπερυψωθεί από το έδαφος, θα μακρύνει και θα λάβει δύο ακόμη πόρτες πίσω από τις μπροστινές. Αλλαγμένο θα είναι και το πίσω μέρος, με την κολώνα της οροφής να κάνει μεγαλύτερη καμπύλη σε σχέση με αυτή του κουπέ TT, ενώ όμορφη σχεδίαση διαθέτει και ο προφυλακτήρας, με τις εκατέρωθεν απολήξεις της εξάτμισης. Σε ό,τι αφορά στο εμπρόσθιο τμήμα, αυτό θα μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο από το αντίστοιχο τμήμα του Audi TT, με τα μακρόστενα επιθετικά φωτιστικά να ξεχωρίζουν, μαζί με την τονισμένη πολυγωνική μάσκα της Audi, αλλά και τον προφυλακτήρα με τις δυναμικές εισαγωγές.

Το νέο SUV της Audi θα βασιστεί πάνω στη νεότερη πλατφόρμα του Ομίλου, το περίφημο δάπεδο MQB, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στη μείωση του βάρους του και στη βελτίωση της ακαμψίας του. Φυσικά, στη γκάμα εκτός των τετρακίνητων εκδόσεων (με σύστημα quattro) θα υπάρχουν και δικίνητες επιλογές, ενώ οι κινητήρες του θα είναι οι νεότερες γενιές των δυναμικών 2,0 λίτρων TSI και TDI μηχανικών συνόλων του VW Group. Στη γκάμα, αναμένεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση, με σύστημα που θα φορτίζει τις μπαταρίες και από την πρίζα, όμοιο με αυτό που υπήρχε στο πρωτότυπο TT Offroad της Έκθεσης του Πεκίνου. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα θα αποτελείται από έναν 2λιτρο TFSI βενζινοκινητήρα 292 ίππων, αλλά και δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους σε κάθε έναν από τους δύο άξονες, με τη συνδυαστική ισχύ να φθάνει τους 408 ίππους και τη ροπή τα 650 Nm. Οι επιδόσεις του πρωτότυπου στο Πεκίνο ήταν άκρως δυναμικές, με το 0-100 χλμ./ώρα να είναι μόνο 5,2 δλ. και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, νούμερα τα οποία αναμένεται να διατηρηθούν και στο μοντέλο παραγωγής. Σημαντικό στοιχείο του υβριδικού συστήματος τέλος, αποτελεί και το γεγονός ότι με τις μπαταρίες πλήρως φορτισμένες, μπορεί να διανύσει πάνω από 50 χλμ. κινούμενο μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

 

πηγή autotriti.gr

post-12738-0-83994500-1432041792_thumb.j

post-12738-0-93483800-1432041802_thumb.j

post-12738-0-19615600-1432041812_thumb.j

post-12738-0-43755500-1432041883_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.