Jump to content
Guest

2 Προβλήματα

Recommended Posts

Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο (4 μέρες ) και για απλά προβλήματα ( έτσι νομίζω τουλάχιστον ) δεν έβγαλα καμιά άκρη.

 

1) Το αυτοκίνητο δεν παίρνει με την πρώτη μπρος με αποτέλεσμα να προσπαθώ δύο με πέντε φορές τη φορά. Κάποιοι μου λέγαν πως μπορεί να είναι ο δυναμός, άλλοι η μπαταρία και σήμερα άκουσα από το συνεργείο πως ενδέχεται και θέμα του κινητήρα ( φρίκαρα ).

Του εξήγησα πως σε εμένα τυχαίνει κάθε φορά αντίθετα με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που μου είπε πως δεν μπορεί να γνωρίζει το πρόβλημα επειδή δεν του έτυχε. Να φανταστείτε μόλις γύρισα σπίτι και έτυχε να πεταχτώ κάπου προσπάθησα και πήρα με την τέταρτη.

Μόνο με συμπλέκτη και μαρσάρισμα θα με πάρει κατευθείαν ( και αν ).

 

2) Λεβιές ταχυτήτων. Μου σκαλώνουν λοιπόν οι ταχύτητες, μπαίνουν κανονικά απλά κάπως μου κολλάνε, οι βαλβολίνες μου είπε πως είναι καλές, θέμα πεταλούδας δεν είναι, μου είπε πως κάτι διόρθωσε άλλα δεν είμαι και πολύ των αυτοκινήτων και δεν γνωρίζω. Αποτέλεσμα έχει κάποια μικρή διαφορά άλλα εξακολουθεί να υπάρχει...

 

Γνωρίζει κάποιος κάτι επειδή ξενέρωσα διότι τζάμπα το είχα τόσες μέρες και ήθελα να λυθούν αυτά τα θεματάκια για να το πάω σε ηλεκτρολόγο για το καντράν. Ξέρει κάποιος αν είναι κάτι σοβαρό ή αν θα μου βγει κάτι μελλοντικά;

 

Υ.Γ μετά το γενικό κοίταγμα του αυτοκινήτου μου είπε πως τα αμορτισέρ είναι λίγο φαγωμένα περισσότερο τα πίσω και + τα παραπάνω που δεν λύθηκαν τώρα θα έχω στο μυαλό μου + 250 ευρώ επιπλέον.

 

 

Link to comment
Share on other sites

παρε κ μια δευτερη γνωμη η αλλαξε συνεργειο .4μερες κ δεν σου εκανε τπτ?πλακα μου κανεις?επειγοντως αλλον μαστορα κ αν 8ες ακουσε τη γνωμη μου πανε στον θεοδωριδη που ηταν κοντα στα κτελ επι μοναστηριου.αλλα επειδη εχω να παω αρκετο καιρο λογω οτι ειμαι απο σερρες μπορει να αλλαξε διευθυνση...ειναι ειδικος σε vw κ σε απλα κ σε βελτιωμενα..οσες φορες ειχα προβλημα κ μικρα που δεν μπορουσε να βρει ο  ακατα νομαστος ο δικος μου το εβρισκε αυτος σε χρονο ρεκορ.κ μην ξαναπας στον αλλον ..ακου 4 μερες κ δεν σου βρηκε το προβλημα?/μου θνυμισε τον δικο μου πριν 2 χρονια που το ειχε 1 βδομαδα το ξηλωσε κ στο τελος μου ειπε οτι δν εχει κατι το αμαξι..χωρια που μπηκαν  μεσα στο συνεργειο για να κλεψουν κ μου κλεψανε τον ηχο κ δεν πηρα φραγκο...αλλλου πανε..

Edited by πανος-1.8τ.
Link to comment
Share on other sites

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω παρατηρησα εναν θορθβο που ερχοταν απο το ηλεκτρικο γκαζι το ελυσα και ειδα οτι η εισαγωγη του αερα ειχε 2 χιλιοστα καπνια δεν καθαριζαν με τιποτα πετρα ειχαν γινει το εξυσα με μαχαιρι μετα απο αυτο το αυτοκινητο δεν μου το ξανακανε και σταματησαν τα πιρακια και δουλευει πολη καλητερα, η πεταλουδα οταν ειναι κλειστη εχει ενα μικρο ανοιγμα για να περναει λιγος αερασ για την εκκινηση αυτο ηταν βουλομενο απο την καπνια δεν τραβουσε αερα μονο βενζινη και μου εβγαζε πολυ καπνα οταν επαιρνε εμπροσ ο κινητηρασ το μπουκονε

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.