Jump to content
SCORPIONS

Golf 6 - Πρόβλημα Ηλεκτρολογικό (Καμμένη Ασφάλεια) [Λυθηκε]

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά! Μετά από χθεσινή βροχή που έπιασε στο δρόμο και πατησα πολλές φορές λιμνάζοντα νερά με ταχύτητα 60-70 χιλιόμετρα σήμερα το αμάξι μου βγάζει 11 ενδείξεις για καμένες λάμπες και φλας και δεξιά και αριστερά και μπρος και πίσω και όντως δεν αναβουν Επίσης δεν οπλιζει ο συναγερμός! Το αμάξι είναι golf 6 tsi 122 του 2009 και δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία! Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι την Δεύτερα....

Link to comment
Share on other sites

καλημερα δεν νομιζω να σου εχουναι καη ολεσ οι λαμπεσ μαζι συνχρονοσ μηποσ εχει προβλημα η ασφαλεια τροφοδοσηασ φωτον που βρησκεται στην ασφαλειοθηκη στην μπαταρια δυπλα. η εκτοσ εαν εχουναι περαση τιποτα νερα στον εγκεφαλο τροφοδοσιασ δυκτιου .

Link to comment
Share on other sites

Ειχα παθει το ιδιο πραγμα αλλα οχι απο λακουβες με νερο δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι αυτο και ειχε προβλημα η ασφαλιοθηκη μπροστα στην μηχανη και βραχικικλονε-ζεστενε την ασφαλια για τα φωτα και μου εκανε το ιδιο πραγμα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εντύπωση μου κάνει που δεν οπλιζει και ο συναγερμός συν τα φώτα. Από αυτά που λέτε αν είναι ασφαλειοθηκη τι κόστος να περιμένω ?

Link to comment
Share on other sites

Με την πολύτιμη βοήθεια του μέλους electric doctor που θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για τις συμβουλες του είδα ότι ήταν καμένη και λίγο λιωμένη η πίσω αριστερά 30αρα ασφάλεια όπως προέβλεψε ο electric doctor. Την αλλαξα και όλα οκ για την ώρα. Ο προβληματισμός είναι που ήταν λιωμένη μήπως υπάρξει θέμα γενικότερο με την ασφαλειοθηκη.

Edited by SPYROS81
Link to comment
Share on other sites

και εμενα λιωμενει ητανε τοτε και εφτεγε η ασφαλιοθηκη που βραχικικλονε ειχα δωσει τοτε 235 ευρο σε αντιπροσοπια για ασφαλιοθικι 1 ασφαλια  2 ρελε και εργατικα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.