Jump to content

Sarul

Members
  • Posts

    312
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Sarul last won the day on July 10 2018

Sarul had the most liked content!

About Sarul

  • Birthday 08/02/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Τρίπολης
  • Νομός
    Αρκαδίας

User Profile

  • Interests
    Cars,good food,cinema,music,long trips with my car and video games !

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Scar

Recent Profile Visitors

5,699 profile views

Sarul's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

19

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδιά χάλασε το ράδιο στο αμάξι μου golf 6 δεν πιάνει κανένα σταθμό ακούγονται μόνο χιόνια. Στον εγκέφαλο που μπήκε ο μηχανικός μου με το laptop έβγαζε για την κεραία 0 σήμα και κάτι για γείωση στην κεραία...έχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο ? Και που βρίσκεται η κεραία στο golf 6 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Υγρα φρενων εχω αλαξει πριν 3-4 χρονια δεν θυμαμαι ακριβος αλλα μ κανει εντιποση που δεν μ το εχει κανει καπου αλου μονο με cruise control στην συγκεκριμενει ανιφορα.Αν ειχε θεμα αντλια η κατι αλλο δεν θα επρεπε να μου το κανει σινεχεια?
  3. Καλησπερα παιδια 2 φορες ερχομενος απο αθηνα προς τριπολη με crusie control sta 110 km στις ανιφορες πριν την σιραγκα του αρτεμισιου λογο προπορευομενου αυτοκινιτου χριαστικε να πατησω φρενο και το πεταλ του φρενου ητανε κουτσουρο ηθελε πολυ δυναμη για να πατιθει αφου πατιθηκε μετα λειτουργουσε κανονικα ..... μονο 2 φορες μου το εχει κανει στο ιδιο σιγκεκριμενο σιμειο διαφορετικες ημερες οδηγισεις οχι σε μια μερα 2 φορες και στιν υπολιπει διαδρομη δεν κανει τιποτα απολιτος...... και τις 2 φορες ενο ειχα cruise control στην σιγκεκριμενει ανηφορα και χριαστικε να πατισω φρενο ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?(συγνωμη που ειμαι ανορθογραφος ) ευχαριστω.
  4. Sarul

    Προβλημα?

    τα κοκκινα ξεκινανε στις 6000 και τελιωνουν στις 8000 στις 6500 τερματιζει η βελονα κοφτις οπως εκανε και πριν αλαξω turbina το ιδιο.Η καινουργια turbina ειναι aftermarket evoron.
  5. Καλησπερα παιδια εχτες αλαξα turbina στο αμαξη επειδη η παλια ειχε διαλυθει και εχανε πιεση ποτε εδεινε ποτε οχι....τελος παντον με την καινουργια ολα καλα ανεβαζει ομιομορφα και γραμικα απλα σε full γκαζει απο τις 2900-3000 στροφες και στον κοφτι στα κοκινα ακουγετε ενας ελαφρης ηχος ενα χρρρρρρρ σαν σφιριγμα ελαφρι σαν γραντζουνισμα σαν κατι να γδερνετε δεν μπορω να το εξηγησω.αυτο δεν το ειχα πριν αλλα δεν δουλευε και σωστα πριν γραμικα με full πιεση.εκτος απο ακουστικο δεν επιρεαζει καπου στην αποδοση το αμαξη.ουτε ο μηχανικος μπορει να καταλαβει τι μπορει να ειναι......γιατι δεν εχει θεμα καπου παρα μονο ακουστικο εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι? εχω το vw golf vi 1.4 tsi 122.
  6. Ναι αλλα γυρω γυρω οχι μονο στο πανω μερος αλλα πανω ειναι ποιο πολυ.
  7. καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα και εγω αυτο δεν ειναι κολα? αν προχορισει παραπανω η μεχρει τελος του μαυρου γυρω γυρω παιζει να ξεκολισει κανα τζαμι?
  8. Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα το τζαμι μπροστα το παρμπριζ εξωτερικα γυρω γυρω η κολα του ξεκολαι σιγα σιγα και εχει ξεκολισει αρκετα μπορω να πω...... θα παρω κανα τζαμι στο χερι παιζει να μου φυγει? θελει αλαγμα? τι μπορω να κανω βοηθεια παρακαλω :)
  9. καλησπερα παιδια , σηκωσα το καπο σημερα να ριξω νερο στους υαλοκαθαριστιρες και παρατηρησα το καπακι του προβολεα ηταν μισανιχτο δεν εκλεινε.εχει ενα σιδερακι που το κραταει σε μια μικρι τριπα πλαστικου η οποια εχει σπασει.το πηγα συνεργειο και μου εβαλαν ενα πλαστικο εκεινα που το σφιγκουν και κραταει καπως αλλα θα ξαναφιγει οπως το βλεπω .ξερει κανεις καμια καλι πατεντα πως να το πιασω η να του κανω κατι για μονιμη και σιγουρη λυση ? γιατι αμα μου ανοιξει θα παρει υγρασια το φαναρι.
  10. Ενοιτε εχει εγγυιση στιν αντιπροσοπια το αλαξα αλλα μου κανει εντιποση ολοκλιρο 24ωρο ενα χιλιοστο στο στρογκιλο πανω πανω μιλαμε για 1 σταγονα ανα μισαωρο αν χανει πουθενα.......να βρω τετια διαροη απιθανο απλα θα παω να τους το αναφερω να δω τι θα μου πουν. ευχαριστω για την απαντηση οποιος διποτε αλλος εχει απαντηση καλοδεχουμενει.
  11. Καλησπερα παιδια αλαξα πριν μια εβδομαδα δοχειο υαλοκαθαριστιρον επιδει εχανε το παλιο και το παρατιρο αυτες τις ημερες το καινουργιο που το εβαλα καθε μερα και κατεβενη η σταθμι του γιρο στα 2 χιλιοστα καθε μερα απο το στομιο το στρογκιλο πανω πανω αφου το γεμισα full και δεν το χρισιμοπιω καθολου για να το παρατιρω. Παιζει να χανει απιροελαχιστα πουθενα καινουργιο δοχειο ? η παιζει τπτ με αερα τπτ να εχει εκγλοβισμενο αερα μεσα και να βγαινει σιγα σιγα αλλα 7 μερες ? βεβεα μια μερα δεν επεσε καθολου τι να πω.....εχει κανεις καμια απαντηση η να παω συνεργειο να τους το πω?
  12. Στην αντιπροσποπεια παντος που ειχα ρωτησει μου ειχανε πει οτι ειναι γνωστο το προβλημα και ειναι ενα κλαπετο στιν πολαπλη που κολαι και σιμβενει αυτο και δεν δουλει το turbo.κανα 2-3 φορες που μου το εχει κανει στα 2 χρονια το εσβηνα και το ξανα εβαζα μπρος και δουλευε κανονικα μετα.σκεψου οταν μου το πρωτο εκανε αυτο εκανε μετα εναμισο χρονο να μου το ξανακανει μετα απο 16 χιλιαδες χιλιομετρα .....παντος μου ηπανε στην αντιπροσοπεια εχουν βγαλει βελτιομενη πολαπλη με λιμενο το προβλημα με το κλαπετο και κανει 600 euro + εργατικα και δεν χρειαζετε να αλαχτη to turbo.οταν μου το ξανακανει θα παω να το φιαξω εκει μαλον γιατι αλλα εξωτερικα σινεργεια εδω περα Τριπολη μου λεγανε τουρμπο και πολαπλη μαζει για 1100 + euro .....
  13. Εχω το ιδιο θεμα δεν το εχω πιραξει ακομα γιατι το κανει οποτε το θιματε εχω κανει 2500 χιλιομετρα απο τιν τελευτεα φορα και δεν μου το εχει κανει ακομα στην αθηνα το εφιαξες? vw golf vi tsi 122 εχω
  14. καλησπερα και απο εμενα εχω το vw golf 6 tsi 122 apo to 2009 εχω αυτον τον θορυβο στην εκινηση απο οταν πηρα το αμαξη καινουργιο και δεν εχω ασχολιθει καθολου.Αν δεν βγαλει το check της μηχανης δεν το παω για αλαγη καδενας οπως εκανε και ενας φιλος μου με ιδιο αμαξη οταν εβγαλε check μηχανης το πηγε και του αλαξανε καδενα . p.s εχω 88κ χιλιομετρα.
  15. ναι και σε εμενα ετσι μην ανχγωνεσε ετσι λιτουργει
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.