Jump to content
POLO 6N 98

Ρυθμιστής Πίεσης Βενζίνης !

Recommended Posts

:help:

  καλησπερα σας, εχω ενα πολο 6ν και πριν λιγο καιρο που μου ειχε χαλασει το σωληνάκι υποπίεσης που παει στο  ρυθμιστής πίεσης βενζίνης,ειχα δει οτι δακρυζε βενζινη.απο τοτε εχω θεμα καθος το αυτοκινητο δεν περνει αμεσως εμπρος και χωρισ γκαζι συνηθως.

   απο οτι ειδα σε αλλο θεμα,αν χανει βενζινη,έχει τρυπήσει η μεμβράνη του ρυθμιστή και θελει αλλαγη.

Ομως τωρα που εβγαλα το σωληνακι,ειτε σβηστο ειτε αναμμενο ,ΔΕΝ χανει καθολου.να αλλαξω ρυθμιστή πίεσης τελικα ή εχει αλλου θεμα και δε παιρνει ευκολα εμπρος οταν μιζαρω? να τσεκαρω μηπως και μπεκιερα? αν ξερει καπιος σχετικα ας μου πει. Ευχαριστω εκ προτερων!!

 

Link to comment
Share on other sites

Σου δάκρυζε στο σωληνάκι αυτό; Ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης αν χαλάσει η μεμβράνη -αν δεν απατώμαι- απλά σταματάει να ρυθμίζει την πίεση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πνίγεται από καύσιμο. Το να δυσκολευθεί να πάρει μπροστά μπορεί να είναι και από αυτό. Θα σου έλεγα να κάνεις μια δοκιμή με έναν άλλο ρυθμιστή.

Link to comment
Share on other sites

τελικα ειχα σπασμενο σωληνακι τροφοδοσιας,το οποιο το αλαξα,εστρωσε για μια μερα και τωρα παλι τα ιδια. :sorry:  μενει να ανοιξω να δω και τον ριθμιστη τελικα μιασ και δεν τον τσεκαρα περι μεμβρανησ. δε ξερω τι γινεται ακομη.

Edited by POLO 6N 98
Link to comment
Share on other sites

τελικα ειχα σπασμενο σωληνακι τροφοδοσιας,το οποιο το αλαξα,εστρωσε για μια μερα και τωρα παλι τα ιδια. :sorry:  μενει να ανοιξω να δω και τον ριθμιστη τελικα μιασ και δεν τον τσεκαρα περι μεμβρανησ. δε ξερω τι γινεται ακομη

 τελικα το ανοιξα σημερα και αφου αλαξα τα λαστιχακια σετ (το μικρο ηταν σκισμενο) μαζι κ το φιλτρακι γιατι μου το σπασανε κατι .. μαστορια.. το αυτοκινητακι μου εγινε καινουργιο!!  :frantics:  και μαλον εστρωσαν και τα τρεμοπαιξιματα κ στο ρελαντι μου αν προσεξα καλα.. διδαγμα για μενα παντος μετα απο οτι τραβηξα σημερα σχετικα και γενικα με γνωμες απο καποια συνεργεια,αν δεν ασχολησε ο ιδιος με οτι θεματα εχεις και δεν ψαξεις ο ιδιος, ο καθε ενας λεει το κοντο και το μακρι του και δουλεια δε γινεται!! :no::growl:     

Edited by POLO 6N 98
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.