Jump to content
AUDI7

Ετοιμάζεται το νέο Audi RS4

Recommended Posts

Η νέα γενιά του Audi RS4 εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Γερμανίας, λίγους μήνες πριν το εμπορικό του λανσάρισμα.

Η έως τώρα ισχυρότερη έκδοση, η S4, είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και μέσα στην χρονιά αναμένουμε να παρουσιαστεί η κορυφαία RS.

Στις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά των μοντέλων RS, όπως τα μεγαλωμένα μετατρόχια, τις διπλές οβάλ εξατμίσεις, τους μεγάλους τροχούς και τους επιθετικότερους σχεδιαστικά προφυλακτήρες.

Ο κινητήρας που θα εφοδιάζει τη νέα γενιά του RS4 θα είναι μια αρκετά βελτιωμένη εκδοχή του τούρμπο V6 των 354 ίππων που εφοδιάζει και το νέο S4. Η ιπποδύναμη αναμένεται να ξεπεράσει τους 500 ίππους, έτσι ώστε να κοντράρει την BMW M3 και την Mercedes-AMG C63.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, η νέα γενιά του RS4 δεν θα προσφέρεται μόνο σε Avant, αλλά και σε 4θυρο. Η απόφαση να φτιαχτεί και μια 4θυρη έκδοση δεν ήταν δύσκολο να παρθεί, μιας και η αγορά της Κίνας και των Η.Π.Α. προτιμούν τα 4θυρα αμαξώματα.

πηγή drive.gr

rs4-spies-2016-224.jpg

rs4-spies-2016-227.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.