Jump to content
alex_mk4

Golf 4 1.6 16v - Πρόβλημα εκκίνησης

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι! Εδώ και 2 μήνες έχω θέμα με το μοτέρ όταν το βάζεις μπροστά (όταν είναι ακίνητο πολλές ώρες πέρνει κανονικά)αν δεν σβήσει,οι στροφές μένουν χαμηλά και παίζουν πάνω κάτω μέχρι μετα απο 3-4 sec που θα ανεβάσει μόνο του στις 1000+ και θα πέσει στο ρελαντι.Το μοτερ μέχρι τότε δεν ανταποκρίνετε στο γκάζι.Σφάλμα δεν βγάζει,Εγινε καθαρισμός πεταλούδας πήγα Καρέντα και απέξω χωρίς αποτέλεσμα..

https://vid.me/Yr6T

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

Στη Καρέντα που το είδαν μου είπαν όχι, μετρήσαμε και πίεση βενζίνης και είναι οκ.Το θέμα είναι στην εκκίνηση μετά δουλεύει όπως πρέπει μεχρι κόφτη,ούτε μπερδέματα τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Μου είπαν οτι πιθανόν να είναι αισθητήρας στροφάλου η εκκεντροφόρων αλλα γιατί δεν το εξακρίβωσαν; επίσης βλέπω κραδασμούς απο το μοτερ όταν σβήνει.Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις θα ξαναπάω να δω τι θα μου πουν

Link to comment
Share on other sites

Οκ θα το κοιτάξω άν και μου κάνει εντύπωση γιατι το μοτέρ έχει 46670 χιλιόμετρα .Και ξέρω 4ρια με τα 3Χ χιλιομετρα που δεν έχουν αλλάξει ποτέ αισθητήρες..

Link to comment
Share on other sites

Χαχα !! Και του κουμπάρου μου (1.4 '02)έχει φτάσει τα 184000  Και ξέρεις το γαμώτο είναι οτι το έχω πένα όλα στην ώρα τους και αυτο τώρα με τρελαίνει,και ο άλλος σου λέει αφου παίρνει μπροστα τι σε νοιάζει..

Link to comment
Share on other sites

προσθεσε στα χλμ του κουμπαρου σου, τα δικα σου και θα δεις ποσα εχει το δικο μου!

το αυτοκινητο ειναι λαχειο φιλε μου,δεν ξερεις ποτε και αν θα βγαλει προβληματα ανεξαρτητου χρησης.

Edited by DubbeR_ChRoniS
Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω..άλλοι με δουλέυουν 'τοσα λεφτα για καρεντα service κτλ και εγω δεν του κανω τιποτα και δεν εχω προβλημα"..σου εύχομαι να το χαρεις για άλλα τόσα φίλε!!Ξέχασα να σου πω οτι το πρίν το καθαρισμό πεταλούδας δεν έπερνε μπροστά για 3-4 μιζιές και μετα κανονικά,τώρα μου κάνει αυτο που σου λέω.Κατι άλλο δεν μου έχει βγάλει βέβαια αλλα είναι και λίγα τα klm

Edited by alex_mk4
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα λύθηκε μετα απο μεγάλη ταλαιπωρία καθώς το ανακάλυψε ένας φίλος ηλεκτρολογος .Ηταν ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης μπροστά  στη μπεκιέρα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.