DIMITRIS Touareg Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρόβλημα μπορεί να είναι η αδυναμία εκκίνησης ορισμένες φορές του κινητήρα σε Touareg 3.0 tdi? ενώ η μίζα δεν μπορεί να ολοκληρώσει την εκκίνηση μετά απο κλείσιμο και ξανά δοκιμή πέρνει κατευθείαν. Η μπαταρία έχει αλλαχθεί με εργοστασιακή και παρατηρείται και έντονη μυρωδιά στα καυσαέρια. Ευχαριστώ! Quote
naruel Posted May 11, 2016 Report Posted May 11, 2016 Ειναι ακριβώς τα ίδια αμπερωρια/ρευμα εκκίνησης? Ειχες και πριν μυρωδιά καυαεριων και ειναι θεμα τροφοδοσίας καυσίμου η ακαυστου πετρελαίου? Αν θυμαμαι καλα τα ντιζελ δεν εχουν προθέρμανση καυσίμου κατα την εκκίνηση? (Οχι πως χρειάζεται με αυτον τον καιρο) Quote
DIMITRIS Touareg Posted May 11, 2016 Author Report Posted May 11, 2016 Η μπαταρία είναι η σωστή βάση κατασκευαστή , η μυρωδιά υπήρχε και απο πριν, φοβάμαι μήπως είναι τα μπεκ, υπάρχει τέτοια περίπτωση? Quote
6n2 Posted May 11, 2016 Report Posted May 11, 2016 Υπαρχει καμια περιπτοση να ειναι απο καμενι προνθερμανση;κοιταξε το λιγο! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
naruel Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 11 hours ago , 6n2 said: Υπαρχει καμια περιπτοση να ειναι απο καμενι προνθερμανση;κοιταξε το λιγο! Sent from my iPhone using Tapatalk Θα μποούσε να είναι και υπερθερμανση της αντιστασης λόγο ΠΧ χαλασμένου ρελεν αν υππάρχει? Quote
6n2 Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 Δεν ξερω αγορινα απλα ρωταω δεν τα κατεχω αυτα ειπα να δοσω μια ιδεα Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
DIMITRIS Touareg Posted May 12, 2016 Author Report Posted May 12, 2016 Δεν νομίζω να είναι προθέρμανση γιατί το κάνει κατα κυριότητα με ζεστό αυτοκίνητο, μπορεί να είναι και η μίζα ίσως αλλά δύσκολο μου φαίνεται θα το έκανε συνέχεια μάλλον Quote
Sarul Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Δοχειο αναθιμιασεων ειναι ειχανε αρκετα golf αυτο το προβλημα το αλαζεις και τελος βεβεα στην δικια μου περιπτωση το εκανε 1 καλοκαιρι αυτο μετα δεν μου το ξαναεκανε..... Quote