Jump to content
AUDI7

Audi SQ2 στην πίστα

Recommended Posts

Η έντονη φημολογία, που είχε σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός «καυτού» μικρού crossover με βάση το Q2, επιβεβαιώθηκε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν το SQ2 να κάνει δοκιμές στην πίστα.

Το Audi Q2 έχει παρουσιαστεί επίσημα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η «γρήγορη» εκδοχή του, SQ2, βρίσκεται ήδη σε στάδιο δοκιμών.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο σε θέματα τεχνολογικής ανάπτυξης της Audi, Stephan Knirsch, είναι σχετικά εύκολη η κατασκευή του SQ2, βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τα Q2 και S3, πάνω στην MQB πλατφόρμα, που προσφέρει ευελιξία σε τροποποιήσεις.

Στις δηλώσεις του συνέχισε λέγοντας ότι έχει τεθεί υπό συζήτηση, το ενδεχόμενο εξοπλισμού του «καυτού» μικρού crossover, με τον υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λτ. που αποδίδει 310 ίππους με 400 Nm ροπής, τον οποίο είδαμε πρόσφατα κάτω από το καπό του ανανεωμένου Audi S3.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το εσωτερικό της γερμανικής εταιρείας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το λανσάρισμα του ακόμα πιο «άγριου» RS Q2, το οποίο λέγεται ότι θα πάρει δάνειο, τον γνωστό πλέον, υπετροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λτ., από το Audi RS3. Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση της Audi θεωρείται απίθανο να δούμε κάποιο από τα SQ2 ή RS Q2 νωρίτερα από τα τέλη του 2017.

πηγή autotriti.gr

audi-sq2-002.jpg

audi-sq2-007.jpg

audi-sq2-005.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.