Jump to content
AUDI7

H Audi ετοιμάζει το RS6 Allroad;

Recommended Posts

Αν θεωρήσουμε ότι ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, και να αναλογιστούμε λίγο το κοινό που απευθύνεται μια τέτοια έκδοση. Σ’αρέσει πολύ το εκπληκτικό RS6 Avant, αλλά είναι πολύ χαμηλό ώστε να κάνεις 2-3 φορές το χρόνο ήπιες εκτός δρόμου εξορμήσεις, και επίσης δεν θες να αγοράσει κάποιο από τα SUV της εταιρίας.

Μάλλον κάπως έτσι σκέφτονται οι ιθύνοντες της Audi, αν τα γερμανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Audi σύντομα, μέσα στο 2017, θα μπορούσε να προσφέρει το RS6 Allroad, είναι σωστά. Μηχανικά δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή, καθώς θα εφοδιάζεται με τον biturbo 4-λιτρο V8 απόδοσης 560 ίππων ή 605 με το Performance πακέτο και 700 Nm ροπή. Εμφανισιακά θα είναι ένα “πάντρεμα” των ήδη υπαρχουσών εκδόσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μαύρες πλαστικές επενδύσεις περιμετρικά του σώματα, με το ανάλογο φουσκωμένο bodykit.

Σύμφωνα με την πηγή, όμως, το RS6 Allroad είναι αρκετά πιθανό να είναι αποκλειστικό “προνόμιο” της κινέζικης αγοράς, εξαιτίας της ζήτησης ψηλών και δυνατών αυτοκινήτων από τους Ασιάτες.

Πηγή Autoblog.gr

Audi-RS6-Allroad-Quattro-e1450867847711-696x436.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.