Jump to content
AUDI7

Audi TT S Line Competition

Recommended Posts

Η Audi ανακοίνωσε το TT S Line Competition το οποίο προσφέρεται τόσο σε coupe, όσο και σε roadster έκδοση, με την κίνηση να μεταδίδεται είτε στον μπροστά είτε και στους δύο άξονες.

Το TT S Line Competition διαθέτει μαύρη γυαλιστέρη γρίλια, μαύρο spoiler, μαύρους καθρέπτες, μαύρη σταθερή αεροτομή και μαύρο διαχύτη. Μαύρες είναι και οι ζάντες διαστάσεων 19″ με ελαστικά 245/35. Έχει πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση, η οποία και χαμηλώνει κατά 10 mm σε σύγκριση με το κανονικό TT. Οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, ενώ το σώμα του TT S Line Competition μπορεί να βαφτεί στα glacier white, nano gray, tango red και Ara blue. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, σπορ ηλεκτρικά καθίσματα, κοφτό τιμόνι και νέα πατάκια. Το εντυπωσιακό Αudi Virtual Cockpit με την οθόνη των 12,3″ βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό.

Κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο TFSI απόδοσης 230 ίππων με 370 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με 6-άρι μηχανικό, είτε με 7-άρι S Tronic αυτόματο κιβώτιο. Στη Γερμανία το TT Coupe S line competition ξενικά από τις 41.940 ευρώ και η roadster έκδοση από τα 44.340 ευρώ. Οι πωλήσεις τους έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.

Πηγή Autoblog.gr

Audi-TT-S-line-competition-1-696x396.jpg

Audi-TT-S-line-competition-3.jpg

Audi-TT-S-line-competition-9.jpg

Audi-TT-S-line-competition-6.jpg

Audi-TT-S-line-competition-7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.