Jump to content
AUDI7

Το ανανεωμένο Audi S3 δε θα έχει Drift Mode

Recommended Posts

Το ανανεωμένο Audi S3 δε θα έχει Drift Mode

Μετά το Drift Mode του τετρακίνητου Ford Focus RS, που απ’ ότι φαίνεται είναι μια λειτουργία που άρεσε στο αγοραστικό κοινό, σειρά πήρε και η νέα Mercedes E63 AMG που χάρη στο μαγικό κουμπί, στέλνει όλη την ισχύ στους πίσω τροχούς, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κάψει αρκετό λάστιχο. Αυτή η νέα μόδα του Drift Mode σε τετρακίνητα μοντέλα, δεν θα άφηνε ανεπηρέαστη και την Audi που το όνομα της είναι συνώνυμο της τετρακίνησης.

Όπως είναι φυσιολογικό και ενώ πλησιάζει η ανανεωμένη έκδοση του Audi S3, το ενδιαφέρον για το αν το νέο τετρακίνητο όπλο της φίρμας θα έχει Drift Mode είναι μεγάλο. Η εταιρία υποστηρίζει πως το ανανεωμένο S3 θα είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο στις στροφές, όμως κάποιο drift mode δεν υπάρχει. Το σύστημα τετρακίνησης του ανανεωμένου S3 στη λειτουργία Dynamic, δεν θα περιορίζει όπως συνήθως την ισχύ που πάει στους πίσω τροχούς, επιτρέποντας έτσι το αυτοκίνητο να είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο στις στροφές, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τη φιλοσοφία του συστήματος Quattro που μας έχουν συνηθίσει τα αυτοκίνητα της Audi τόσα χρόνια.

Η Audi και τα αυτοκίνητα της που φέρουν το σήμα Quattro απευθύνονται σε ένα σταθερό αγοραστικό κοινό που του αρέσει η άνεση και η πολυτέλεια των αυτοκινήτων της Audi και η σιγουριά της κορυφαίας τετρακίνησης Quattro, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθώς και η σιγουριά της κίνησης με μεγάλες ταχύτητες χωρίς το άγχος κάποιας υπερστροφής. Σίγουρα το S3 είναι ένα αυτοκίνητο που καταφέρνει να παραμένει κολλημένο στο δρόμο και δεν δίνει τη δυνατότητα για ατελείωτες πλαγιολισθήσεις που αρέσουν σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Το σύστημα Quattro της Audi και η φιλοσοφία του απ’ ότι φαίνεται δεν χωράει ‘’ακόμα’’ Drift Mode και η εταιρία δεν σκοπεύει να παρασυρθεί εύκολα από τη μόδα και θα περιμένει να δει αν το κουμπί με την επιλογή drift ήρθε για να μείνει στην αυτοκινητοβιομηχανία ή είναι κάτι παροδικό.

Πηγή Autoblog.gr

Audi-S3_Sportback_2017_1280x960_wallpaper_02-696x499.jpg

Audi-S3-Hatchback-5-696x392.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.