Neropistols Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 Γεια σας έχω εδώ και δέκα μερες ενα πολο μκ4 (9) 2002 1,2 χθες λοιπον δοκιμασα να κοιταξς εαν δουλεύει το abs φρενάροντας με 40 χλμ. και οι τροχοί μπλοκάραν το δοκίμασα και δεύτερη φόρα και τρίτη το ίδιο πάνταμπλοκαρουν οι τροχοι...Τωρα παρατηρώ πως οταν γυρναω το κλειδί πριν το βαλω μπρος στις ενδειξεις στο καντραν δεν μου αναβει το λαμπακι του abs καμια ιδεα?!?! Quote
dasauto Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 (edited) Μηπως δεν εχεις abs?? δες μεσα στο μηχανοστασιο αν μπορεις να εντοπισεις την αντλια του abs, μοιαζει οπως μια απο τις παρακατω φωτο. Edited December 13, 2016 by dasauto 1 Quote
st.stefanos Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Που βρισκεται αυτο στην μηχανη? Εχω το ιδιο αμαξι και δεν εχει abs. Ειδα στην ασφαλειοθηκη οτι δεν εχει το καλωδιο του ABS. Θα ηθελα να το επιβεβαιωσω και με την αντλια του ABS οτι δεν υπαρχει. Ειναι δυνατον να μπει ABS εκ των υστερων? Quote