ANGO Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Σκέφτομαι να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτοί μου φάνηκαν πολύ καλοί. http://thivaios.gr/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3109&category_id=38 http://automotive.paser.it/en/p/193/ParkView_(Front+Rear)/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkd Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 αυτο που εχεις ποσταρει ειναι το parkview δλδ η απεικονιση στην εργοστασιακη οθονη οι κανονικοι αισθητηρες της cobra λεγονται parkmaster εγω εχω αγορασει απο ebay αυτο το κιτ (€80) το εγκατεστησα μονος μου (αν το'χεις δεν ειναι δυσκολο) και ειναι αψογο! αλλωστε και οι κατασκευστες OEM cobra parkmaster βαζουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 Ναι θέλω και την απεικόνιση στην οθόνη. Sent from my SM-G928F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 Έστειλα mail στην paser και μου προτείνουν αυτό το κιτ το οποίο περιλαμβάνει και τους αισθητήρες. http://automotive.paser.it/it/p/297/ParkEasy_Flat_-_17mm_(Front+RearSent from my SM-G928F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Σε Golf IV τι αισθητήρες παρκαρίσματος προτείνετε; Έχω και οθόνη 2 din Pioneer AVIC-F60DAB όπου θα με ενδιέφερε και απεικόνιση, μπορεί να πάρει και κάμερα επίσης.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Έστειλα mail στην paser και μου προτείνουν αυτό το κιτ το οποίο περιλαμβάνει και τους αισθητήρες. http://automotive.paser.it/it/p/297/ParkEasy_Flat_-_17mm_(Front+RearSent from my SM-G928F using Tapatalk Τελικά έβαλες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 40 λεπτά πριν , gousias said: Τελικά έβαλες; Όχι δεν έβαλα γιατί βγαίνει περίπου 350 ευρώ οπότε μου φάνηκαν πολλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 350;;;!!! Τι παραπάνω προσφέρει για να το κοστολογούν τόσο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 8 λεπτά πριν , gousias said: 350;;;!!! Τι παραπάνω προσφέρει για να το κοστολογούν τόσο; Ψηφιακή απεικόνιση στην οθόνη όπως οι εργοστασιακοί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgenely Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Ψηφιακή απεικόνιση στην οθόνη όπως οι εργοστασιακοί. Το έχεις ψάξει να βάλεις κάμερα αντί για αισθητήρες; Έτσι και αλλιώς την τοποθέτηση και εγκατάσταση θα την έκανες 50-150€.Νομίζω 150 το χρεώνει η αντιπροσωπεία με τον προγραμματισμό του εγκεφάλου, εαν το multimedia σου είναι εργοστασιακό και υπάρχει η θύρα για την κάμερα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Από META, VALEO, PHILIPS ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα, υπάρχει κάτι που συνδέεται με οθόνη multimedia; Ίσως να παρέχει και με κάμερα γράφημα, απεικόνιση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun_night Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 καλησπερα , αναζητώ καποια αξιοπιστη μαρκα patronic με ηχητικη ειδοποιηση μονο,άλλα να μπορεί ρυθμιστεί η απόσταση λόγο κοτσαδουρας , έχει κανείς άποψη επι του θεματος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimosthenis Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 Για το φίλο sun-night σύστημα παρκαρίσματος της Meta με χρωματιστά λαμπάκια απόστασης και βομβητη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black1180 Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Πάντως εγώ έβαλα αυτό κάμερα με απεικόνιση στην oem οθόνη Koorinwoo Dual Core CPU Video System Car Parking Sensor Reverse Backup Radar 4 Alarm Beep Show distance on Display Sensor http://s.aliexpress.com/6nIbYr2U?fromSns= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Καλημερα,επαναφέρω λιγο το θεμα. Εχω ενα golf 6 plus & στο parktronic μου ακουγεται μονο η ηχητική ειδοποιηση. Ενα φιλος μελος της κοινότητας μου ειπε οτι πιθανόν να ειναι aftermarket. Εχω την ΟΕΜ οθονη της vw (rcd510). Μπορω να αλλαξω τα τους αισθητήρες προκειμενου να βλεπω και την αποσταση στην οθονη ή μπας και ειναι τιποτα προγραμματισμός απο vcds ????***Επισης για καμερα οπισθοπορίας που να φαινεται στην οθονη ,μπορω να πρω απο ebay ή να απευθυνθω σε εξουσιοδοτημένο;; Ευχαριστω!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...