Jump to content
AUDI7

Πισωκίνητα Audi RS;

Recommended Posts

Φαίνεται πως στο μέλλον, η περίφημη τετρακίνηση Quattro, δε θα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων Audi RS, αλλά μια επιλογή. Δείτε τι είπε το αφεντικό της Audi Sport για το ενδεχόμενο των πισωκίνητων Audi επιδόσεων…

Ένα από βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων επιδόσεων της Audi, είναι η ύπαρξη της περίφημης τετρακίνησης Quattro, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον. Αυτό τουλάχιστον είπε το αφεντικό της Audi Sport, Stephan Winkelmann, στο περιθώριο του Goodwood Festival of Speed.

Το μεγαλοστέλεχος της γερμανικής εταιρείας, είπε αναφορικά με τη μετάβαση από την Quattro GmbH στην Audi Sport: «Όταν ψάχναμε για όνομα, αποφασίσαμε πως το Quattro θα μπορούσε να είναι παραπλανητικό. Quattro είναι το σύστημα τετρακίνησης και είναι ένα από αυτά που έκαναν την Audi σπουδαία. Αλλά, κατά τη γνώμη μας, δεν ήταν το σωστό όνομα για την εταιρεία. Μπορώ να φανταστώ στο μέλλον μοντέλα με πίσω κίνηση.».

Ο κος Winkelmann δεν ήθελε να πει περισσότερα, αλλά παράπονο δεν έχουμε, ήταν λαλίστατος. Μόνο που η δημιουργία πισωκίνητων μοντέλων δεν θα ήταν και τόσο εύκολη, καθώς η Audi θα έπρεπε να φτιάξει τις δικές της πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίστηκε πως η τετρακίνηση Quattro θα παραμείνει ως επιλογή, καθώς όπως είπε και ο κος Winkelmann: «Quattro μπορεί να είναι μια εταιρεία, αλλά μπορεί να είναι επίσης και μία επιλογή. Θέλαμε αυτό να είναι ξεκάθαρο.».

Πηγή autotriti.gr

Audi-RS5_Coupe-2018-1600-14.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.