dimosxania Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Λοιπόν,μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.μου ήρθε email για ανάκληση στο χειρόφρενο και επί της ευκαιρίας λέω να αλλάξω και τις λάμπες μπροστά γιατί μου φαίνονται τουλάχιστον υποτονικές.η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα λευκό χρώμα αλλά δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει το μέρος που ζω διότι και ομίχλη έχουμε και βροχή έχουμε και δόξα τον Θεό όλα τα καλά τα έχουμε.οποτε θέλω γνώμη για λάμπες με δυνατό φως και αν γίνεται πιο λευκό από τα εργοστασιακά. Quote
geopro Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 50 λεπτά πριν , dimosxania said: Λοιπόν,μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.μου ήρθε email για ανάκληση στο χειρόφρενο και επί της ευκαιρίας λέω να αλλάξω και τις λάμπες μπροστά γιατί μου φαίνονται τουλάχιστον υποτονικές.η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα λευκό χρώμα αλλά δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει το μέρος που ζω διότι και ομίχλη έχουμε και βροχή έχουμε και δόξα τον Θεό όλα τα καλά τα έχουμε.οποτε θέλω γνώμη για λάμπες με δυνατό φως και αν γίνεται πιο λευκό από τα εργοστασιακά. Σέ αυτές τις συνθήκες πού περιγράφεις μήν πάρεις κάτι πιό πάνω από τα 4000 k σέ θερμοκρασία λευκού. Πέρα από τήν οποιαδήποτε "ομορφιά" πρέπει τά φώτα να έχουν καί κάποια διεισδυτικότητα. Quote