John athinaios Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 αμαξι θορυβος 1.mp3Γεια σας οατν βάζω μπροστά το αμάξι και περνάει μπροστά ακούω ένα κροτάλισμα μέσα στη μηχανή .έχω ένα skoda octavia 5 1.2 tsi 11 μοντέλο Που λέτε ακούω ένα κροτάλισμα για 5 δευτερόλεπτα και μετά δεν ακούγεται ανεβάζω και ένα αρχείο για να ακούσετε τον θόρυβο .είναι έντονος και διακρίνεται στα αφτια σας .πήγα στην αντιπροσωπεία που έχει και συνεργείο και μου είπαν ότι πρέπει να βάλουμε καδένα . Το αμάξι το έχω 7 χρόνια και έχει 103.000 χλμ. Πείτε μου τι μπορεί να είναι γιατί έχω σκασει. Ποια είναι η γνώμη σας; Μήπως θέλει η αντιπροσωπεία να μου τα αρπάξει; Ή όντως χρειάζεται καδένα και τους κακολογω 20 Φεβ, 10.34 θρορυβος αμαξιου.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Tr Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 8 hours ago, John athinaios said: αμαξι θορυβος 1.mp3Γεια σας οατν βάζω μπροστά το αμάξι και περνάει μπροστά ακούω ένα κροτάλισμα μέσα στη μηχανή .έχω ένα skoda octavia 5 1.2 tsi 11 μοντέλο Που λέτε ακούω ένα κροτάλισμα για 5 δευτερόλεπτα και μετά δεν ακούγεται ανεβάζω και ένα αρχείο για να ακούσετε τον θόρυβο .είναι έντονος και διακρίνεται στα αφτια σας .πήγα στην αντιπροσωπεία που έχει και συνεργείο και μου είπαν ότι πρέπει να βάλουμε καδένα . Το αμάξι το έχω 7 χρόνια και έχει 103.000 χλμ. Πείτε μου τι μπορεί να είναι γιατί έχω σκασει. Ποια είναι η γνώμη σας; Μήπως θέλει η αντιπροσωπεία να μου τα αρπάξει; Ή όντως χρειάζεται καδένα και τους κακολογω 20 Φεβ, 10.34 θρορυβος αμαξιου.mp3 τις περισσοτερες φορες το κροταλισμα αυτο σημαινει καδενα δυστυχως... το σιγουρο ειναι οτι αν ειναι καδενα και πας αντιπροσωπια αντι για εξω συνεργειο θα σε γδυσουν κανονικα! αν εχεις καλο μαστορα για group vag εκτος αντιπροσωπειας πηγανε το εκει. απλα μην παρεις φθηνα ανταλλακτικα. να προτιμησεις τα γνησια γιατι εχουμε διαβασει πολλα στο φορουμ για βλαβες μετα απο μη ποιοτικο ανταλλακτικο για οτιδηποτε στ αμαξι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John athinaios Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι κοστίζει 300€ τα ανταλλακτικά μόνο και λέω εγώ πόσο; Και μου λέει έχουν πέσει οι τιμές παλιά λέει είχαν λέει 600€+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Tr Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 κανε μια βολτα στο φορουμ να δεις ποσα ανω του χιλιαρικου και θα κανεις τον σταυρο σου με τα 300... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...