Γιαννης Κιουλαφης Posted November 11, 2019 Report Posted November 11, 2019 Αν κάποιος γνωρίζει πως μπορούμε να ενεργοποιησουμε video από usb η από κάρτα SD ας ενημερώσει. Quote
jorge12580 Posted March 28, 2020 Report Posted March 28, 2020 Μπορείς να το κάνεις με το obd eleven. Υπάρχει και σαν app με 100 credits αλλά μπορείς να το βρεις με long coding. Προσωπικά θα σου έλεγα να μην το κάνεις γιατί θα σου αποσπά την προσοχή και είναι επικίνδυνο κατά την οδήγηση. Για αυτο και οι εταιρείες το έχουν by default κλειστό. Quote
TMESSOLO Posted March 28, 2020 Report Posted March 28, 2020 1 hour ago, jorge12580 said: Μπορείς να το κάνεις με το obd eleven. Υπάρχει και σαν app με 100 credits αλλά μπορείς να το βρεις με long coding. Προσωπικά θα σου έλεγα να μην το κάνεις γιατί θα σου αποσπά την προσοχή και είναι επικίνδυνο κατά την οδήγηση. Για αυτο και οι εταιρείες το έχουν by default κλειστό. καλο φαινεται το obd eleven...το χω παραγγειλει και το περιμενω..εχω διαβασει καλα σχολια γενικα για αυτο..τωρα με τον ιο βεβαια ενας θεος ξερει ποτε θα παραλαβω Quote
gianniskar Posted February 5, 2021 Report Posted February 5, 2021 καλησπέρα έχω ενεργοποιήσει το video in motion τι κωδικοποίηση ή ανάλυση πρέπει να έχουν τα βίντεο για να παίξουν?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted February 7, 2021 Report Posted February 7, 2021 Δε νομιζω πως παιζουν...οτι αναλυση και να βαλειςΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
gianniskar Posted February 7, 2021 Report Posted February 7, 2021 Άρα δεν παίζει βίντεο??Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted February 7, 2021 Report Posted February 7, 2021 99% δε παιζει....εκτος αν αλλαξεις μοναδα στ ντουλαπακι που εκει ξεφευγει το κοστος αστα να πανε...Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
gianniskar Posted February 7, 2021 Report Posted February 7, 2021 Να βάλεις τι δηλαδή?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted February 7, 2021 Report Posted February 7, 2021 Η μοναδα που ειναι στο ντουλαπακι σου που δεχεται τη sd card η το cd αυτη ειναι υπευθυνη το τι θα παιξει η οθονη σου.δε ξερω ακριβως ποιο πρεπει να βαλεις....πχ σε μενα στο arona που εχω ηδη navi για να λαιξω βιντεο κοκ πρεπει να βαλω mib2 κοστος παει 1000 καιΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote