IntrudeR Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 (edited) Καλησπέρα έχοντας πρόσφατα αποκτήσει ένα Superb 2007 1.8 193hp και επειδή θέλω να αλλάξω λίγο τα περιφερειακά θα ήθελα τα φώτα σας γτ δεν υπάρχουν και πολλά τέτοια πειραγμενα για να πάρω γνώμες... Τι είναι λοιπόν καλύτερο στο 20νt ??? ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Να τονίσω ότι σκοπεύω να τοποθετήσω στο αμάξι ολόκληρη εξάτμιση από χταπόδι μέχρι πίσω και να κατεβάσω intercooler μπροστά αν και ακούω από διάφορους ότι θα έχω μεγάλο lag αν το κάνω από τώρα. Edited January 13, 2020 by IntrudeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 Vflow / ttda θα βαλεις Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IntrudeR Posted January 14, 2020 Author Report Share Posted January 14, 2020 9 hours ago , nikdev said: Vflow / ttda θα βαλεις Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλε μου υπάρχει κάπου εδώ Ελλάδα να το πάρω η μόνο από έξω παραγγελία;; Γτ googlaρα λίγο και μόνο e bay μου έβαζε να αγοράσω!!! Αν γνωρίζεις κάτι στειλε μου ένα λινκ. Σε ευχαριστώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Πάρτη απέξω, πόσο τη βρίσκεις ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...