neopas Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 (edited) Παίδες χθες παρέλαβα και εγώ το polo μου. Εχω μια ερώτηση για τα maps, δεν με αφήνει να βάλω διευθυνση με το εικονικο πληκτρολόγιο παρα μόνο ... οταν ο κινητηρας ειναι κλειστος! Αν παρει μπρος το αμαξι μονο με Siri μπορεις να πεις διευθυνση αλλα καταλαβαινετε οτι ελληνικες διευθυνσεις δεν καταλαβαινει τιποτα. Σε όλους έτσι είναι η έχει παιχτεί κάνα κόλλημα, το καταλαβαίνω πες να μην σε αφήνει εννοείται όταν οδηγάς να βάλεις διεύθυνση αλλά εγώ προσπαθούσα με νεκρά και το χειρόφρενο σηκωμένο και πάλι τίποτα. Μόνο με κλειστό κινητήρα δουλεύει το πληκτρολόγιο(κλειστό με το κλειδί όχι σβηστό με το start/stop). Μεγάλη μπούρδα έχεις maps στην οθονη και πρεπει παλι να παιρνεις το κινητο στο χερι για να γραψεις διευθυνση! Edited January 16, 2020 by neopas Quote
gianniskar Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Google maps δεν έχει το carplay?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
neopas Posted January 16, 2020 Author Report Posted January 16, 2020 έχει και στο maps και στο google maps το ιδιο πραγμα μου κανει Quote
gianniskar Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Εμένα δε μου κάνει κάτι τέτοιο δηλαδή στο Google maps άμα κρατήσεις το κουμπι3-4 δεύτερα δεν μπορείς να πεις τη διεύθυνση??. Σβήσε την εφαρμογή και κατέβασε ξανά μήπως στρώσει... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
neopas Posted January 16, 2020 Author Report Posted January 16, 2020 (edited) Βασικα έκλεισα τις εφαρμογες χεροκινητα απ το iphone και τωρα φαινεται να ξεκολλησε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο κανονικα. Ισως ειχε κολλησει Edited January 16, 2020 by neopas Quote
forza Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Μήπως είναι θέμα ασφάλειας; Βλέπω αναφορές ότι το on-screen keyboard εμφάνιζεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Quote
gianniskar Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή και να την ξανακατεβασεις κάνε και επανεκκίνηση το τηλέφωνο..εκτός αν κάνανε κάποια αναβάθμιση και έγινε έτσι...Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
gianniskar Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Εγώ πάντως στο google maps με android auto κρατάω το κουμπί πατημένο για 2-3 λεπτά και λέω τη διεύθυνση.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
neopas Posted January 16, 2020 Author Report Posted January 16, 2020 Κατεβηκα κατω στο γκαραζ πριν λιγο, εκλεισα τις εφαρμογες χειροκινητα απ το κινητο και τωρα εμφανιστηκε το πληκτρολόγιο κανονικα και με αναμμένη τη μηχανη Quote
neopas Posted January 16, 2020 Author Report Posted January 16, 2020 (edited) 13 minutes ago, forza said: Μήπως είναι θέμα ασφάλειας; Βλέπω αναφορές ότι το on-screen keyboard εμφάνιζεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. το λογικό είναι αυτό, αλλα εμένα ούτε σταματήμενο το εμφάνιζε, μόνο οταν έκλεισα τον κινητηρα τελειως εμφανιστηκε και λεω τι κουλο συστημα ασφαλειας ειναι αυτο. Τελικά όλα καλά Edited January 16, 2020 by neopas 1 Quote