gregpap_7 Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Καλησπέρα σε όλους! εχω ενα fabia 2013 πετρελαιο, και αλλαξα φλατζα στην πολλαπλή εισαγωγη διότι ειχε μικρή διαρροή λαδιου εσταζε (στην μερια που ειναι η egr, και επανω στο φιλτρο λαδιου εβρισκα λαδια) εβαλα γνησια φλαντζα κανονικά, εχω κανει περίπου 2,000χλμ και πάλι τα ίδια ξερει κανειs τι μπορεί να φταιει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros1987 Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 On 17/8/2020 at 8:45 ΠΜ, gregpap_7 said: Καλησπέρα σε όλους! εχω ενα fabia 2013 πετρελαιο, και αλλαξα φλατζα στην πολλαπλή εισαγωγη διότι ειχε μικρή διαρροή λαδιου εσταζε (στην μερια που ειναι η egr, και επανω στο φιλτρο λαδιου εβρισκα λαδια) εβαλα γνησια φλαντζα κανονικά, εχω κανει περίπου 2,000χλμ και πάλι τα ίδια ξερει κανειs τι μπορεί να φταιει? Φίλε μ όταν σβήνεις τη μηχανή ακούς από μπροστά σα να δίνει φιλάκια να το πω έτσι?λογικά χάνεις λαδια όταν σβήνεις το μοτέρ. Η πολλαπλή θέλει αλλαγή σίγουρα και αλλάζετε μαζί με τη τρομπα λαδιου π από κει χάνεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregpap_7 Posted December 11, 2020 Author Report Share Posted December 11, 2020 Καλημέρα! άλλαξα φλατζα στην πολλαπλά αλλα συνεχιζει να χανει λιγα λαδια δεν εχει σταματησει.... ο μηχανικος μου είπε βεβαια εχει αναθυμιασεις πολλεσ απο εκει που μπαινουν τα λαδια οταν δουλευει το μοτρερ και ανοιγει το καπακι. τωρα με εχει μπερδεψει λιγο και λαω να παω σε αντιπροσωπεια τησ σκοντα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomaniac Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Μήπως χάνει από αλλού και όχι από τη φλάντζα; Πήγαινε και σε άλλα συνεργεία, κάνε έρευνα αγοράς, να πας στους καλύτερους. Αυτοί που είναι έμπειροι σε προγράμματα για VAG, μπορούν να σου συστήσουν καλά συνεργεία γιατί ξέρουν όλη την αγορά.Sent from my A80Pro using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...