Stergiosvento Posted December 11, 2020 Report Posted December 11, 2020 Γεια σας είμαι κάτοχος ενός Golf mk2 1.8 16v kr, θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σαν άσχετος ενός Golf στην φωτογραφία που έχει την φυσά με τα γράμματα ΒΜ300 αναρωτιέμαι αν λείπει ο εγκέφαλος διότι σε ένα Jetta MK2 που είχα κάτω από αυτήν την φυσά ήταν ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου.Γνωριζει κάνεις αν σαν εγκέφαλο έχει την δεύτερη φωτογραφία που έχω η απουσιάζει ο εγκέφαλος από το αυτοκίνητο??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.Γεια σας είμαι κάτοχος ενός Golf mk2 1.8 16v kr, θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σαν άσχετος ενός Golf στην φωτογραφία που έχει την φυσά με τα γράμματα ΒΜ300 αναρωτιέμαι αν λείπει ο εγκέφαλος διότι σε ένα Jetta MK2 που είχα κάτω από αυτήν την φυσά ήταν ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου.Γνωριζει κάνεις αν σαν εγκέφαλο έχει την δεύτερη φωτογραφία που έχω η απουσιάζει ο εγκέφαλος από το αυτοκίνητο??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Quote
turbomaniac Posted December 12, 2020 Report Posted December 12, 2020 Μην ασχολείσαι με τα ερείπια, κάνε κάτι πιο εποικοδομητικοSent from my A80Pro using Tapatalk Quote
Stergiosvento Posted December 12, 2020 Author Report Posted December 12, 2020 2 hours ago , turbomaniac said: Μην ασχολείσαι με τα ερείπια, κάνε κάτι πιο εποικοδομητικο Sent from my A80Pro using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση. Να φανταστώ ο έξυπνος του Club? Quote
OMINUS Posted September 8, 2024 Report Posted September 8, 2024 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει, στο corolla G6 που έχω, έχω θέμα με την ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού. Ενώ κλειδώνει η πόρτα του οδηγού του συνοδηγού πολλές φορές κλείδωνε και άλλες όχι. Έχω ανοίξει την πόρτα κτλ και έχω βγάλει την ηλεκτρομαγνητική από πάνω (όχι ολόκληρη την κλειδαριά..) Άνοιξα την ηλεκτρομαγνητική και είναι έτσι εσωτερικά ξέρει κάνεις σας μήπως εδώ στην Αθήνα που μπορούμε να βρούμε το μοτεράκι που έχει η ίδια η ηλεκτρομαγνητική μέσα της ?? Αυτό το ασημένιο που βλέπετε στην φωτογραφία, ακολούθησα κάτι οδηγίες που βρήκα στο ίντερνετ με έναν καθαρισμό του ίδιου του μοτέρ που έχει αλλά δυστυχώς δεν έγινε γιατρειά ούτε είδα αποτέλεσμα δυστυχώς... Έχει κανείς ασχοληθεί με τέτοια μοτεράκια? Ξέρει κανείς κάτι? Edited September 8, 2024 by OMINUS Quote