Jump to content
philip1234

Διαφορα 122 με 160 και χρονολογια

Recommended Posts

Ψάχνω για scirocco αυτο τον καιρό και βλέπω υπάρχουν επιλογές όπως τα οικονομικά 120 και 160 1.4.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το 120 και αν τα μοντέλα του 2010 και πριν αν είναι προβληματικά (έτσι κάπου διάβασα.Επισης τι να κοιτάω γενικότερα.

Edited by philip1234
Link to comment
Share on other sites

Κάποια παρατήρηση-σχόλιο για αυτά που διάβασες; Κάποιο αμάξι που έχεις ξεχωρίσει;

 

Το ποστάρισμά σου στην παρουσίαση μελών;

 

Εκτός και αν σου έτυχε κάτι απρόοπτο και δεν κατάφερες να απαντήσεις, αν είναι να γράφεσαι, να κάνεις ερωτήσεις που έχουν ήδη αναλυθεί και απαντηθεί περισσότερες από μια φορές, για να πάρεις έτοιμη την απάντηση με μηδενικό ψάξιμο, και να εξαφανίζεσαι πάλι, υπάρχουν αρκετές ομάδες στο fb που απαντάνε στο μπάμ και δίνουν πληροφορίες τύπου "με κλειστά τα μάτια αδερφέ...".

 

Σαν γενικό σχόλιο, σταματάω να κάνω έξυπνο τον οποιονδήποτε άσχετο (άσχετοι ήμαστε όλοι πριν τα αγοράσουμε τα αμάξια μας, και εγώ πριν από 14 χρόνια ήμουν άσχετος με το δικό μου, διάβασα όμως πρώτα, έψαξα πριν ρωτήσω, συμμετείχα σε όποια κουβέντα, όσο μπορούσα), που γράφεται τελικά μόνο για να "πάρει" και να μη "δώσει" τίποτα στην ομάδα του vwclub.

 

Προτείνω στη διαχείριση να αλλάξουν τα δικαιώματα ποστς νέων μελών. Δηλαδή με το που γράφεται κάποιος να μην μπορεί να ανοίξει καινούριο θέμα συζήτησης πριν κάνει πχ 3 ποσταρίσματα σε ήδη ανοικτά ποστς. Κατ'αυτό τον τρόπο είναι πιο πιθανό να ποστάρουν στην "παρουσίαση μελών" και να κάνουν ένα ψάξιμο 5 λεπτών να δούν πρώτα αν κάποια ανάρτηση καλύπτει τις απορίες τους. Αν κάνουν κουτοπόνηρο σπαμ στα πρώτα 3 ποστς μόνο και μόνο για ανοίξουν δικό τους ποστ να τρώνε παρατήρηση χωρίς απάντηση στο ερώτημά τους, και αν συνεχίζουν να τρώνε ban. Θα  μειώσει κατά πολύ και τα fake posts των bots πιστεύω.

 

 

Edited by Gmis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.