mnrtzs Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Ξέρει κανείς πως λέγονται ή που θα βρω τα συγκεκριμένα; Για passat 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Αυτά εγώ τα ξέρω ως παραπέτια, Θα τα βρεις σε αντιπροσωπεία vw , πάρε και έναν κωδικό για να έχεις 3C5867463, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το αριστερό? η το δεξί? Αυτός ο κωδικός. Χτύπα τον κωδικό και στο ίντερνετ και θα σου βγάλει φωτογραφίες κτλ. Εσύ όμως για ποίο λόγο τα θέλει αυτά?? Έχουν σπάσει τα δικά σου? Πρόσεξε αν το αμάξι σου δεν έχει από το εργοστάσιο αυτά δεν μπαίνουν. Τα συγκεκριμένα έχουν βάση στην ταπετσαρία που έχεις βάλει φωτογραφία και κουμπωνουν πάνω εκεί στης βάσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnrtzs Posted October 3, 2023 Author Report Share Posted October 3, 2023 Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο και δεν τα έχει...Σ ευχαριστώ πολυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 (edited) 5 hours ago , mnrtzs said: Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο και δεν τα έχει...Σ ευχαριστώ πολυ Έχεις την απλή έκδοση του αυτοκινήτου για αυτό και δεν έχεις τότε. Θέλει και της βάσης να κουμπωνουν, αλλά δεν ξέρω αν η βάση πάει ξεχωριστα ? Η αν πηγαίνει όλη μαζί με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.... Έτσι είναι η βάση Edited October 3, 2023 by OMINUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...