ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Posted October 15, 2023 Report Share Posted October 15, 2023 Καλημέρα. Έχω αλλαξει τέσσερες πεταλούδες εδώ και ενάμιση χρόνο. Η τελευταία ήταν πριν τέσσερες μήνες η γνήσια. Έχω πάει σε δύο συνεργεία και δύο ηλεκτρολόγους. Η βλάβη παραμένει βγάζει το EPC και θαυμαστικό στο crouice control στην οθόνη του καντράν. Τελευταίο σύμπτωμα χθες δεν ανέβαζε στροφές και ρεταριζε και κάποια στιγμή επανέρχεται. Την προηγούμενη Παρασκευή είχα πάει ταξίδι μου το έκανε στην απελπισία μου κούνησα τις φύσες της πεταλούδας και επανήλθε. Έχει κάποιος αντιμετώπιση το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει με τα συνεργεία έχω απελπιστεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikis007 Posted October 15, 2023 Report Share Posted October 15, 2023 Από την στιγμή που κούνησες τις φίσες της πεταλούδες και επανήλθε πρέπει να βρεις αξιόπιστο ηλεκτρολόγο να τις ελέγξει. Μπορεί να χρειάζονται αλλαγή. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τασος Αναγν Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 Εχω το ίδιο πρόβλημα. Το απέδωσα στο ότι τοποθέτησα μεταχειρισμένα ανταλλλακτικά. Τώρα το έχω πάλι στο συνεργείο. Ελέγχθηκε η καλωδίωση και δεν έδειξε πρόβλημα. Θα δοκιμάσω με καινούργια πεταλούδα και θα δούμε. Ειναι πάντως πολύ ενοχλητικό να έχεις την ίδια βλάβη κάθε 6 μήνες και να φανταστείς στο μεσοδιάστημα έκανα και carbon clean στον κινητήρα, ενώ βενζίνη βάζω μόνο από εταιρικό EKO. Ελπίζω κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα να μας διαφωτίσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...