Jump to content
petross404

Απουσία μονάδας από το ντουλαπάκι και αδυναμία ρύθμισης παραμέτρων αυτοκινήτου

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Έχω ένα Golf MK7 1.6 TDI (2015) και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού δεν υπάρχει μονάδα, ούτε υπάρχει η μαμά οθόνη κεντρικά. Έτσι το αγόρασα από έμπορο, δεν γνωρίζω αν είχε. Στην Καρέντα Θεσ/νίκης μου είπαν πως είναι θέμα εξοπλισμού το αν υπάρχει από το εργοστάσιο. Προσωπικά πιστεύω ότι ο προηγούμενος κάτοχος ξήλωσε μονάδα-οθόνη. Γίνεται να έχει μόνο την μαμα οθόνη χωρίς μονάδα;

 

Έχω εδώ και ένα χρόνο αναμμένο το λαμπάκι της πίεσης ελαστικών και κανένας μηχανικός δεν μπόρεσε ποτέ να το σβήσει γιατί σβήνει από την οθόνη (η οποία χρειάζεται την μονάδα). Επίσης έχω το μενού στο καντράν να είναι στα ολλανδικά και δεν μπορώ να καταλάβω γρι. Επίσης κανένας μηχανικός δεν μπόρεσε να το αλλάξει γιατί - μαντέψτε - χρειάζεται την οθόνη κτλ.

 

Η Καρέντα δεν αναλαμβάνει καν να τους πάω μεταχειρισμένη μονάδα και οθόνη και να την ξεκλειδώσουν. Δεν δέχονται καν να μου πουν κωδικό μονάδας να την ψάξω. Έχω μείνει με μια άθλια οθόνη - τάμπλετ των 100Ε που εκτός ότι κολλάει, δεν έχει πρόσβαση σε τίποτα στο αυτοκίνητο αφήνοντάς το κουτσό.

 

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω; Κάθε βοήθεια δεκτή, σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.