Jump to content

petross404

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

petross404 last won the day on January 4

petross404 had the most liked content!

About petross404

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

petross404's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Καλησπέρα, Έχοντας διαβάσει ότι τα ντίζελ δεν επωφελούνται ιδιαίτερα (καθόλου?) από ελεύθερα φίλτρα και θέλοντας να κερδίσω σε ήχο, σκέφτομαι αυτό το φίλτρο αφρού ή παραπλήσιο. Ας πούμε ότι το κόστος είναι μια φορά, το φιλτράρισμα είναι υποδέεστρο ενός χάρτινου; Γιατί καλός ο ήχος στο παρκάρισμα για την επιτάχυνση αλλά όχι να γεμίζει το λάδι σμυρίδι από την σκόνη. Έχετε κάποια γνώμη στο θέμα;
  2. Καλησπέρα, Για αρχή ελπίζω να μην υπάρχει σε κανέναν σας σωματική ζημιά και τα σίδερα θα γίνουν. Για να γίνουν όμως, έβγαλες άκρη με την ασαφλιστική; Θα αναλλάβουν το κόστος ή θα πληρώσεις κιόλας;
  3. Καλησπέρα, Τελικά τα έβαλες; Και αν ναι τι διαφορές παρατηρείς;
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα κοιτάξω αυτό με το APC.
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, υγεία και προκοπή εύχομαι. Θέλω να ρωτήσω για κάποια προϊόντα όπως ποιοτικά πινέλα detailing για ταμπλό αλλά και μαρσπιέδες ή/και πλαστικά-γρίλιες κτλ. Αν έχετε υπόψiν μάρκες, καταστήματα και φυσικά με τι αφρό και καθαριστικά καθαρίζουμε το εσωτερικό με τα πινέλα; Βρήκα κάτι foamer στο temu που και μοιάζουν σαν αυτά που βρίσκω στο yt και βάζεις αφρό στα πινέλα πάνω, αλλά...οκ, temu είναι αυτό. Προχθές πήρα από κινέζικο τάχα-μου-αφροποιητή-ψεκαστήρα για να ρίχνω αφρό στις ζάντες και τα δύσκολα σημεία πριν το πλύσιμο και τελικά ούτε για γλάστρες δε κάνει, παρά τις τρανές διαβεβαιώσεις περί ποιότητας από τον υπαλληλο... Για αυτό αν έχετε καταστήματα και προϊόντα που εμπιστεύεστε, μοιραστείτε τη γνώση.
  6. Καλορίζικο να είναι. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ απλά η γλώσσα είναι ολλανδικά. Βρήκες άκρη;
  7. Είναι υφασμάτινα αυτά που λέω αλλά έχει και λαστιχένια. Εδώ είναι η λίστα, είναι φάτε μάτια ψάρια αλλά από αγορά δύσκολα. Άκουσα για κάποιον που του παραγγέλνεις μέσω fb custom made και σκέφτομαι τίποτα μαύρα με κόκκινο honeycomb και λογότυπο. Θα προτιμούσα να δώσω εκεί τόσα χρήματα και ας μην τα έφτιξε η VW.
  8. Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι. Ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα, είναι όντως τα αυθεντικά. Να πω την αλήθεια πιο πολυ κουφάθηκα με τα 100 ευρώ για 4 πατάκια σε τέτοια site παρά με τα 150 για πετάλ + footrest.
  9. Χρόνια πολλά. Αν και δεν κατάλαβα αν ρωτάς ποια αντλία να βάλεις, εδώ υπάρχει μεν ανταλλακτικό (ΟΕΜ φαντάζομαι) αλλά η περιγραφή λέει για 2013 2.0L κινητήρα πετρελαίου. Ίσως κάποιος να μπορεί να επιβεβαιώσει αν μπαίνει και στο 1.6.
  10. Καλησπέρα, Από περιέργεια έψαχνα site με γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα άλλων trim levels (πχ πεντάλ, σπορ τιμόνι ή καθίσματα) και έπεσα σε αυτή τη σελίδα που δίνει τα πεντάλ 185$ (~160Ε) χωρίς footrest μάλιστα, ενώ άλλες τα δίνουν με <100E πχ, μαζί και το footrest. Είναι μάρκετιγκ; Μήπως μαϊμού τα φτηνά; Εσείς από που προτείνετε την αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και γενικά ΟΕΜ αγορών;
  11. Έχω βρει με 70 ευρώ ένα φίλτρο αφρού της Revo, αλλά δεν ξέρω αν φιλτράρει καλά. Δε το έψαξα κιόλας ιδιαίτερα.
  12. Έκανες τίποτα αναβάθμιση στον συμπλέκτη; Το κιβώτιο είναι εντάξει με την μεγαλύτερη ροπή;
  13. Σε γενικές γραμμές φοβάμαι πιο πολύ το δικό μου πετρελαιοκίνητο από το παλιό βενζίνης που είχα. Άλλες πιέσεις, κάπνα, ευαισθησία στο κακό καύσιμο, πολλές αφορμές για δαπανηρό μπελά. Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Τώρα σε σχέση με το φίλτρο, νομίζω υπάρχει πάντα άπλετος αέρας στα ντίζελ εκτός αν έχεις κάνει εκτεταμμένες βελτιώσεις πχ στην παροχή καυσίμου ή μεγαλύτερη τουρμπίνα, ο αέρας περισσεύει οπότε το φίλτρο είναι μάλλον για ηχητικούς/αισθητικούς λόγους. Και εγώ θέλω να βάλω κάτι καλό αργότερα, αλλά ξέρω ότι θα θέλει συχνή συντήρηση το φίλτρο και αλλαγή τα λάδια. Αν θες στείλε μου πμ με πληροφορίες για το πρόγραμμα που έβαλες. Ενδιαφέρομαι.
  14. Η διαφορά είναι πως βλέπεις έκδοση BlueMotion Technology ή κάτι τέτοιο. Είναι απλή έκδοση με κάποια στοιχεία του BM όπως start-stop ας πούμε. Είναι ύπουλο μάρκετιγκ, ακόμα και στο πίσω σήμα του ΒΜ δε το βλέπεις αμέσως και την πατάς. Αλλά BM με 5 ταχύτητες ΔΕΝ υπάρχει, να είσαι σίγουρος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.