dimitrispolo6n2 Posted July 29 Report Share Posted July 29 Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά απο επιστροφή ταξιδιού και ενω σε ολη τη διαδρομή δούλευε καλα το ac με το που επέστρεψα σταματησε μα δουλεύει έβγαζε μόνο αέρα. Την επόμενη μερα το ανοιξα δουλευε ξανα αλλα μετα απο λιγα χιλιόμετρα σταματησε παλι. Επισκέφτηκα μάστορα συμπληρωσαμε φρεον ειχε 0.37 το βαλαμε στα 0.56 δουλευε "αψογα" αλλα μετα απο 2 μέρες έπειτα απο διαδρομη 40 χλμ που επέστρεψα παλι τα ιδια σταμητησε να δουλευει. Την επόμενη μερα παλι δούλευε. Πηγα στο μάστορα ξανά είδαμε οτι δεν υπάρχει καπου διαρροή και έχουμε 3 θέματα. Κομπρεσέρ, φουσκα(δεν ξερω ποια εννοιει αν και μου την εδειξε) και ρελε βεντιλατερ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ολες τις φορες που σταματησε να δουλευει ειχε τρομερη ζεστή εξω αν επηρεάζει καπου αυτο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 8 Report Share Posted September 8 αυτό με τον κομπρέσσορα με ταλαιπωρεί και εμένα εδώ και χρόνια σε Polo 6N. Αλλά στην δική μου περίπτωση δεν το κάναμε ακόμη γιατί έχω custom εσωτερικό και είναι μανούρα η όλη δουλειά. Αλλά από τα όσα μου λες, μου ακούγεται σαν κομπρέσορας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...