ritsa Posted September 24 Report Share Posted September 24 Καλησπέρα! Έχω σοβαρό θέμα στο polo της γυναίκας μου. Πήγαμε βόλτα το άφησα χωρίς κανένα ίχνος ότι κάτι δε πάει καλά, και όταν Πήγαμε να φύγουμε δεν έπαιρνε με τπτ την όπισθεν. Το πήγα σε ένα πρώτο συνεργείο κοίταξε τις ντιζες δε βρήκε κάτι και μου λέει πως μάλλον έχει θέμα στο σασμάν να το λύσουμε κτλ κοντά στο χιλιάρικο η ζημιά με αλλαγή προαιρετική για δίσκο πλατό μιας και έχει 140000 και το οδηγεί γυναικα. Παίζει να είναι κάτι πιο απλό? Από τιμές δεν ξέρω τι γίνεται. Ποιος μπορεί να βοηθήσει ότι ξέρει. Μιλάμε στα καλά καθούμενα οι ταχύτητες κανένα πρόβλημα όλα τα χρόνια ακόμα και τώρα όλες κουμπώνουν κανονικά πλην της όπισθεν. Τι μπορεί να έπαθε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted October 14 Report Share Posted October 14 On 9/24/2024 at 3:48 AM, ritsa said: Καλησπέρα! Έχω σοβαρό θέμα στο polo της γυναίκας μου. Πήγαμε βόλτα το άφησα χωρίς κανένα ίχνος ότι κάτι δε πάει καλά, και όταν Πήγαμε να φύγουμε δεν έπαιρνε με τπτ την όπισθεν. Το πήγα σε ένα πρώτο συνεργείο κοίταξε τις ντιζες δε βρήκε κάτι και μου λέει πως μάλλον έχει θέμα στο σασμάν να το λύσουμε κτλ κοντά στο χιλιάρικο η ζημιά με αλλαγή προαιρετική για δίσκο πλατό μιας και έχει 140000 και το οδηγεί γυναικα. Παίζει να είναι κάτι πιο απλό? Από τιμές δεν ξέρω τι γίνεται. Ποιος μπορεί να βοηθήσει ότι ξέρει. Μιλάμε στα καλά καθούμενα οι ταχύτητες κανένα πρόβλημα όλα τα χρόνια ακόμα και τώρα όλες κουμπώνουν κανονικά πλην της όπισθεν. Τι μπορεί να έπαθε αν βάλεις πρώτα 1η και μετά όπισθεν, μπαίνει μήπως;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...