Jump to content

tassos_th

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About tassos_th

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Recent Profile Visitors

2,093 profile views

tassos_th's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Golf II και για μένα ήταν για την εποχή του αλλού! Ένα θα σας πώ είχα τη μάσκα με τα 4 φώτα και οι φίλοι μου με έβαζαν πάντα πρώτο γιατί τα έκανε απλά όλα μέρα!Για την ιστορία είχαμε και golf I αλλά σαν το ΙΙ δεν ήταν! Και επειδή μετά απο 20+ χρόνια κυκλοφορεί ακόμη το θεωρώ το πιο πετυχημένο!
  2. Σε μια γρήφορη διαδρομή που έκανα την παρασκευή το βράδυ άκουσα για πρώτη φορά αυτόν τον ήχο που ακούγεται στο πρώτο βιντεάκι.Τον άκουσα και σήμερα κθώς γύριζα απο χαλκιδική. Αυτό που διαπίστωσα είναι πως στην πρώτη περίπτωση το έκανε μετά απο έντονη πίεση και σήμερα που είχε πάρα πολύ ζέστη! Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να παμε στην αντιπροσωπεία;Είναι κάποιου είδους βλάβη;
  3. Δεν είναι πρόβλημα.Και σε μένα το έχει κάνει 2-3 φορές.Δείχνει σαν να κουπώνει απο τη μια μεριά και αν κουνειθεί μερικά χιλιοστά κουμπώνει και απο την άλλη.
  4. Το ποσό είναι περίπου 5 ¤ το μήνα φίλε isspro. Μικρός είσαι να σκέφτεσαι ακόμη για γάμο! Ο σοφός λαός μας ξέρεις τι λέει; "Ένας άντρας πρέπει να έχει παρελθόν και μια γυναίκα μέλλον!"
  5. Η εισφορά είναι το 0,6 που αν δεν κάνω λάθος προστίθετε στο δάνειο υπέρ του κράτους κατι σαν φόρος.Αν κάποιος το ξέρει καλύτερα ας το διευκρινήσει. Η ασφάλεια που σου λέω έχει να κάνει με το δάνειο και δεν έχει καμία σχεση με την ασφάλεια του αυτοκινητου. 1)Θα πληρώνει η ασφάλεια που έχει σχέση με το δάνειο 2)Θα πληρώνει κανονικότατα τη μηνιαία δόση έως και 24 μήνε καλύπτει στη δική μου περίπτωση 3)Δεν θα τα δωσω πίσω αν γίνει κάτι τέτοιο. Τι ηλικία έχεις;Γιατί για χωρισμό σε βλέπω!
  6. Το 7,9 μπορεί να είναι σταθερό το θέμα είναι αν συμπεριλαμβάνει την εισφορά που είναι 0,6 ή όχι.Αν δεν την περιλαμβάνει τότε το επιτόκιο γίνεται 8,5 και είναι σταθερό. Οι τιμές που σου είπα είναι υπολογισμένες με πρόγραμμα αντιστοιχο με αυτό που χρησιμοποιούν στις τράπεζες.¶ρα οι δόσεις είναι όπως στις αναφέρω στο παραπάνω post. Η ασφάλεια του δανείου είναι για όσους έχουν σταθερή δουλειά και όχι με σύμβαση και σε πέρίπτωση που κάποιος χάσει τη δουλειά του μπορεί και πληρώνεται το δανειο μέσω της ασφάλειας έως και δυο χρόνια. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι τράπεζες αυτό όμως. Ελπίζω να σε βοήθησα. Πάντως αν θέλεις να κάνεις οικογένεια θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι πιο οικογενειακό (πχ tiguan). To scirocco θεωρω πως δεν κάνει για να κανεις οικογενεια! Είναι γκομενοπαγίδα!!!!!!!!!!!!
  7. Να σε βοηθήσω λίγο ακόμη isspro. Αν σου είπε 7,9 τελικό σημαίνει πως θα έχεις δόση:314¤ και αν το 7,9 δεν είναι το τελικό επιτόκιο πρέπει να υπολογίσεις και την εισφορά 0,6 τότε το επιτόκιο πάει ατο 8,5 που σημαίνει 320¤ περίπου. Είναι λίγο ακριβό σαν αυτοκίνητο και με 800¤ το μήνα θα χρειαστούν θυσίες. Κ μια συμβουλή απο εμένα, αν το πάρεις τελικά με δάνειο φρόντισε να ασφαλίσεις το δάνειο, θα σου κοστίσει ούτε 5¤ το μήνα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι και αν γίνει θα είσαι καλυμένος!
  8. Καλή η σκέψη σου αλλά δεν υπολόγισες το επιτόκιο. Για 18000¤ αν έχει επιτόκιο 8,1% θα έχει δόση 316¤ περίπου και αν έχει 9,1% θα έχει δόση 325 περίπου.¶τοκα και wv δεν γίνεται με τίποτα!
  9. φίλε μου μπορείς να μας πεισ την τιμή και να ανεβάσεις καμιά φώτο να δούμε; Ευχαριστώ!
  10. Όντως κρυωμένο είναι!!!!! Παιδιά έπεσε και η κατανάλωση της βενζίνης και είναι σούπερ!Κ για τους Θεσσαλονικιούς φίλους χθές έκανα τη διαδρομή απο Ρετζίκι προς Πανόραμα που έχει συνεχόμενες στροφές και του αυτοκίνητο ήταν τρένο!!!!!!Απιστευτό κράτημα και επιταχύνση!!!!
  11. Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα με τον ήλιο που έχει, είχα ανοιχτά τα παράθυρα και έκλεισα το ράδιο και άκουσα για πρώτη φόρα το σκάσιμο απο το τούρμπο!!!!! Μελωδία ήταν!!!!!Με έκανε και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!!!!
  12. Αν υπάξει αύξηση θα ας πούμε απο 01/03/2009 και εσύ έστω και το έχεις παραγγείλει πριν απο αυτή την ημερομηνία και το παραλάβεις μετά τη 01/03/2009 τότε θα επιβαρυνθείς με την αύξηση διότι η τιμή κλεισίματος του αυτοκινήτου αφορά την παράδοση.
  13. Θεσσαλονίκη είμαι και βλέπω μέσα στην πόλη κατανάλωση 11-12 λίτρα χωρίς καθόλου πίεση.Τώρα αύριο που έχω χρόνο θα κοιτάξω να πάω καμιά βολτούλα εκτός πόλης για να χαρώ το αυτοκίνητο και με την ευκαιρία θα δώ και την κατανάλωσή του!
  14. ΠΑιδιά έχω λίγο χόνο και είπα να σας στείλω ένα μήνυμα σχετικά με τη λειτουργία του αυτοκινήτου! Έχω πάθει πλάκα με το γκάζι του, αν και δεν το πιέζω γιατί είμαι στο στρώσιμο.Το μόνο μου παράπονο είναι η τσιμπημένη κατανάλωση!
  15. Φίλε Σωτήρη σ'ευχαριστώ για τις ευχές και για τη βοήθεια!Είναι σούπερ το αυτοκίνητο!!!!!!!! και μια φώτο απο το κινητό μου! το βραδυ θα κοιτάξω να ανεβάσω και μερικές ακόμη!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.