Jump to content

Manolis2006

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Manolis2006

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Manolis2006's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όντως είναι άσπρο και όντως θα πάω για μαύρες. Όταν λες 2 τι εννοείς; 2000¤;;;;; Σαν πολλά δεν είναι; Όπως και να χει θα σε ενημερώσω όταν έχω κάποιο νεο.
  2. Καλησπέρα! Χρειάζομαι μια καλή εκτίμηση από τους γνώστες σχετικά με την τιμή μιας τετράδας Donington με τις οποίες ήρθε το αγαπημένο μου scirocco. Θέλω να τις δώσω για να βάλω κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω πόσα να ζητήσω. Είναι οκ, αγρατζούνιστες, ενός μήνα περίπου. Λοιπόν; Any ideas???
  3. Όσο για το κόστος που αναφέρεις προφανώς και δικαιολογείται: απλά τόσα τους λείπανε και τόσα σου ζητήσανε!!!
  4. Καλύτερη λύση για μένα (με λίγο ρίσκο): Αγόρασε μεταχειρισμένο το rns510 από καλό πωλητή στο ebay με 850 - 1000¤. Δεύτερη λύση: Βάλε κινέζικο. Με 400 - 600¤ έχεις τα πάντα Τρίτη λύση: Πάρε ανεξάρτητη συσκευή και κόλλα τη στο παρμπρίζ (έτσιιιι βεντούζα - βεντούζα!!!)
  5. 17άρες ψηφίζω εγώ. Καλές οι 18άρες, προσφέρουν αισθητική βελτίωση αλλά ακόμα και οι 17άρες για τα σοκάκια του λεκανοπεδίου είναι υπερβολή.
  6. Κι επίσης δεν είναι ορατά παρά μόνο αν βάλεις πχ το χέρι σου εκεί που στοχεύουν.
  7. nai! to eixe i golfara mou to exei kai o sciroccos mou! einai mageia!
  8. Τότε μάλλον ο πωλητής το αγνοεί και τελικά επέλεξα συναγερμό.
  9. Καλημέρα, Μιας και ο λόγος ήρθε στο parctronic, έχω να ρωτήσω: Που θα βρω αισθητήρες στο χρώμα του αμαξώματος (λευκό); Ο αντιπρόσωπος επιμένει να μου δωρίσει τα κλασσικά μαύρα αλλα το θεωρώ κακοποίηση του οχήματος!!! Και όχι, δε μπορώ να παραγγείλω τα εργοστασιακά γιατί επέλεξα ένα ετοιμοπαράδοτο λευκό κουκλί 2.0 με DCC το οποίο παραλαμβάνω σε μερικές μέρες!
  10. Καλησπέρα παιδιά, Έχω κάποιες πολύ γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με το RNS 510 και την παραγγελία του από Internet. 1) Μία τιμή 850¤ είναι επικίνδυνη; Την πέτυχα στο Ιταλικό ebay. 2) Τι επιπλέον χρειάζεται για να παίξει και TV; Κόστος; 3) Τι επιπλέον χρειάζεται για να παίξει και bluetooth; Κόστος; 4) Το DVD V2 με καλή χαρτογράφηση Ελλάδας το βρίσκω εύκολα Ελλάδα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.