Jump to content

patent76

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by patent76

  1. Πολύ πιθΑνό. Ό,τι μου είπΑν σΑς λέω!! το βγάζει συχνά πυκνά πάντως. Όλο μικρές εκπληξούλες το τουτούνι!! Πάντως θέμΑ με τΑ φρένΑ (κάποιΑ δυσλειτουργίΑ) δεν έχει εμφΑνίσει...(Αν είχε κΑι κΑινούριΑ λάστιχΑ θΑ ήτΑν βράχος!!!)
  2. Καλημέρα σύντροφοι. Μου το έχει βγάλει Και εμένα παρα πολλές φορές(όχι μόνο πρωί). το έχουν τσεΚάρει πολλές φορές Και η μόνη απάντηση που πήρα είναι ότι δεν είναι τίποτα, απλά μια στιγμιαία "λάθος ανάγνωση" στον έλεγχο της εΚΚίνησης!! γενιΚά πάντως δεν έχει δημιουργήσει Κανένα πρόβλημα εδώ Και ενάμιση περίπου χρόνο.
  3. Σε ακριβώς ίδιο πρόβλημα όπως το περιγράφετε, μου πείραξαν κάτι κλίπς που σχετίζονταν με το χειρόφρενο (από κάτω) και σταμάτησε για κανα τετράμηνο.Τώρα πάλι ξανάρχισε.....
  4. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση... Εμένα κάνει ένα πράγμα σαν συμπλεκτάρισμα/σπινιαρισμα (από δευτέρα σε τρίτη) και κυρίως σε ανηφόρα... Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή....
  5. Να ρωτήξω κάτι παλουκάρια; Οταν λέτε σκορτσάρισμα τι ακριβως εννοειτε?????
  6. Ανάλογα που κινειται το αυτοκίνητο.Αν κινειται σε κινηση (σταμάτα ξεκίνα, βρίσε, μούντζωσε κλπ) ο κινητηρας λειτουργεί πολλές ώρες αλλά γραφει λίγα χιλιόμετρα. Οι ώρες αρχίζουν και μετράνε από την ώρα που θα το βάλεις μπρος ασχέτως του αν κινείσαι ή όχι
  7. Μετά από εκατό ώρες λειτουργίας μηδενίζει μόνο του το (2)
  8. Αναφορικά με το "Διαγωνισμό": 18.000 km, αντλία νερού (122 ps DSG). Ακόμα αναμένω να την φέρουν.......(με βοϊδάμαξα από το Τιμπουκτού έρχεται; Μελωδικός ήχος τρακτέρ ακούγεται από την αντλία....μια εμορφιά...
  9. Σύγκολφοι, καλησπέρα!!! Μια ερωτησούλα, αν ξέρει κανείς... Μου διαγνώσαν αντλία νερού - Ασχολίαστο σε 18.000, αλλά συμβαίνουν και στα καλύτερα Golf (Golf VI) Έκανε σαν τρακτέρ είναι η αλήθεια - και γέλαγαν και τα ποικιλόχρωμα ερίφια)..... Η αλλαγή θα γίνει (εντός εγγύησης) μες στην βδομάδα. Υπάρχει καμία λογική η αντλία να φταίει και να σχετίζεται με την άυξηση κατανάλωσης (περί το 1L/100 km) που εμφανίζει το τουτούνι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Chris
  10. Σύντορφοι συμπάσχοντες καλησπέρα!! Έχω ακριβως το ίδιο "πρόβλημα". Κατόπιν ψαξίματος, ο θόρυβος εντοπίστηκε ακριβώς κάτω από το "κουβούκλιο" που έχει εκέι που τελειώνει ο τεμπέλης, κάτω αό τη μοκέτα. Προσεχώς θα γίνει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία μπας και βρουμε τι σκ@@@ ειναι!!! Πάντως με το που πάνε οι στροφές από 800 στις 801 -που λεει ο λόγος- το τακ τακ τικι τικι γκλοινγκ γλοινγκ σταματάει..Και μάλιστα ο θόρυβος γίνεται πιο έντονος όταν ζεσταθει το τουτουνι.
  11. Καλησπέρες. Σωστά σου φαίνεται πιο ευχάριστη η ατμοσφαιρα με το A/C γιατι κάνει ταυτόχρονα και αφύγρανση του αέρα. (αυξάνει βεβαίως βεβαίως λίγο την κατανάλωση )
  12. Ακριβώς, αναλόγως τα κέφια!Αν και η αλήθεια είναι ότι αφηνω το D να κάνει τη δουλειά του στο 90% των περιπτώσεων. Βέβαια σε στροφιλίκια (Νέα Μάκρη - Διόνυσος κλπ, επεμβαίνει το M (για χαβαλέ περισσότερο).
  13. Ισχύει και το αντίστροφο βέβαια ε??? Και το θέμα είναι τόσο μα τόσο απλό...Σε κάποιους αρέσει/βολεύει κτλ το manual σε καποιους το dsg!! Δε σημαίνει απαραίτητα οτι όσοι προτίμησαν κάτι διαφορετικό από εμάς είναι ηλίθιοι ή κορόιδα!!!!
  14. A nai? ta 120 pou grafei h pinakida einai xiliometra kai oxi milia????

  15. A nai? ta 120 pou grafei h pinakida einai xiliometra kai oxi milia????

  16. Το έχεις πάρει πολύ πατριωτικά το αντι-dsg κίνημα ε??? που να σου είχαμε ζητήσει και δανεικά για να βάλουμε το κιβώτιο!!!
  17. Nαι, σtην οθόνη plus
  18. Φίλτατε στο λημμα "Δημοκρατία" έχει τη φωτογραφία και το nick σου?????
  19. Όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών...Κοινώς περί ορέξεως... Η διαφορά πάντα είναι ότι το να τα έχεις δοκιμάσει και τα δυο (Manual - Αυτόματο) σου δίνει ενα αβαντάζ πιο άμεσης σύγκρισης! Ούτε αισχρό είναι ούτε τρισάθλιο όπως ειπώθηκε αλλα ούτε και η ύψιστη ανακάλυψη των μυστικών του υπερσύμπαντος. Απλώς για κάποιους είναι καλύτερο (π.χ. για τον γράφοντα) και για κάποιους όχι!!!
  20. Καλημέρα συνάδελφοι! Στην οθόνη φαίνεται η θερμοκρασία λαδιού (όταν είναι από 50 C, αλλιώς δείχνει παύλες). Μέχρι 107 νομίζω έχω δει μετά από ελαφρουτσικο σκισιμο στην εθνική.
  21. Συνάδελφοι, μια ερώτηξη: Σε VI 122ps, ποια θεωρείται η φυσιολογικη θερμοκρασία λαδιου;;; (Ανάθεμα την ωρα και τη στιγμη που εβαλαν και αυτην την ένδειξη και μου εβαλαν σκοτουρες!!!! Θενκς γιου και κόρης
  22. Πότε με το καλό;;;
  23. Αγαπητοί συμφορουμίτες, συμvwιτες καλησπέρα! Μετά από 2000 KM συμβίωσης με το DSG 7 (και 18 χρόνια με manual) έχω να παρατηρήσω τα εξής: Το αυτοκίνητο είναι πραγματική αποκάλυψη. Εντός Αττικής, ξεκούραστο, οικονομικότατο, αθόρυβο. Εκτός Αθηνών, σε ταξίδι, άμεσο, χορταστικό και ισχυρό (και ας είναι 122 αλόγατα και ένα μουλάρι που το οδηγεί ). Σε δυο τρία ταξίδια με στροφές (Μεγαλόπολη – Καλαμάτα κλπ), το κιβώτιο ανταποκρίθηκε άψογα. Ούτε κρέμασμα ούτε τίποτα… Και με το S φοβερή αίσθηση και τράβηγμα. Πριν να κάνω τη μεγάλη κίνηση (του DSG) ήμουν φανατικός του manual (τα γνωστά, συμμετοχή στην οδήγηση, πλήρης έλεγχος και ταρζανιές…). Εν τέλει, αν το θέλεις, και με το DSG, σε manual mode, τα έχεις αυτά και με ξεκούραστο αριστερό πόδι!!! Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει, αντίθετα με συγχαίρω καθημερινά (ψωνάρααααααα ) για την επιλογή του αυτόματου!!! Τώρα πια δύσκολα θα έπαιρνα μη αυτόματο αυτοκίνητο aka βρήκα την υγειά μου. Παρένθεση αυτά περί προγραμμάτων, tuning βελτιώσεων και τα τοιαύτα ποσώς με αγγίζουν, δεδομένου ότι είμαι κατά των επεμβάσεων – το πήρα γιΆ αυτό ακριβώς που είναι αλλιώς θα έπαιρνα κάτι άλλο, κλείνει παρένθεση. Και για να προλάβω ενδεχόμενα σχόλια, οδηγώ από τα 15 (παρανόμως) και από τα 18 (νομίμως) και είμαι αισίως 33 (με ΦΠΑ), αποκλειστικά με manual και μπορώ να κάνω μια σχετική σύγκριση μεταξύ manual – αυτόματου. Ε ναι λοιπόν το manual δεν μου έχει λείψει καθόλου!!!!!!
  24. 122 DSG.. Παραλαβή προηγούμενη Πέμπτη..7 km (7,4 για του trip το αληθές ) Απλά μαγεμένος εως απόλυτα χαζεμένος...Οβερ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.