Jump to content

giorgos2421

Members
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by giorgos2421

  1. Τι να κανω εφαγα χωσιμο Μητσαρα. Στην επομενη τωρα, θα την κανουμε και σε καινουριο μερος...
  2. Παιδια εγω δεν θα μπορεσω τελικα να ερθω γιατι δουλευω. Καλα να περασετε!!
  3. giorgos2421 +2 Ναι εκει που ειχαμε παρκαρει και περυσι δηλ. στο απο κατω παρκινγκ που ειναι συνηθως κλειστο (αυτο με την πορτα).
  4. Μακαρι να μην εχει κοσμο το μαγαζι πανω γιατι δεν μας βλεπω καλα... Στην χειροτερη αμα μαζευτουμε περισσοτεροι και δεν εχει που να μας βαλει παμε στον εξωστη.
  5. Δημητρη θα ερθει και ο Αντωνης με το ασπρο Golf 6 (Look R) μαζι με ενα φιλο του.
  6. η revo θα σε χρεωσει για να σου αλλαξει mode??
  7. Το κιτρινο ελατηριο μπανει και σε WG μαμα ή πρεπει να βαλεις της Forge?
  8. Φιλε μου ποσο σου στοιχησε περιπου η μετατροπη τις τουρμπινας σε Υβριδικη και που το εκανες;
  9. Αυριο στις 12:00 το μεσημερι συναντηση για καφε στην καφετερια στα ΟDEON που βρισκεται κατω απο τα σινεμα. Εκει που μαζευομαστε τις τελευταιες φορες.
  10. Καλησπερα παιδια, θελετε να μαζευτουμε για καφεδακι αυτη την Κυριακη; Για πειτε και αν ειναι το κανονιζουμε μεχρι το Σαββατο.
  11. Λοιπον παιδια για να μαζευτει ενα καλο κομβοϊ, οσοι περνουν απο Ιωαννινα την Κυριακη με προορισμό την Καστορια, 10:00 το πρωι στο Shell που βρισκεται πριν μπεις στον κομβο της Εγναντιας (δηλ. οσοι ερθεται απο Ηγουμεντσα θα βγειτε στην εξοδο για Γιαννενα και αμεσως δεξια στο πρατηριο). Αν θελετε κατι αλλο στειλτε μου π.μ. για να συνεοηθουμε απο το τηλ.
  12. giorgos2421 +1 Αγγελος με scirocco +1 Τι να τους κανω ρε Γιαννη εχουν γεμισει το club μελια...
  13. Αγαπητα μελη αυτη την Κυριακη 3 Μαρτιου θα πραγματοποιηθει συνατηση για καφε με θεμα συζητησης την πανελληνια συναντηση που γινεται στις 16-17 & 18 Μαρτιου. Θελω να δωσουμε ολοι το παρον ωστε να κουβεντιασουμε για την παρουσια μας στην πανελληνια, με εκδρομη αυθημερων την Κυριακη 17 Μαρτιου. Θα ανοιξω θεμα μολις κλεισω καφετερια.
  14. Με την σειρα μου και γω να πω πως ηταν ολα πολυ ωραια και περασαμε ολοι φανταστικα!!! Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ηρθαν απο μακρυα και επισης ευχαριστουμε παλια και νεα μελη που εδωσαν το παρον με την επιθυμια να σας βλεπουμε πιο συχνα. Επισης μπραβο στον Pagourista που κανονισε αυτην την συναντιση διοτι εγω δεν προλαβαινα και μπραβο σε μενα που καταφερνω να τον τρεχω ακομα... (αυτο για να μην νομιζεις οτι θα αποσυρθεις ) Σας ευχαριστουμε πολυ ολους και ελπιζω να δωσουμε ενα βροντερο παρων σαν Ιωαννινα και στην πανελληνια εστω και αυθημερων.
  15. μεσα +1 Δημητρη θα ενημερωσω και τα υπολοιπα μελοι με sms
  16. Λευτερη το σκευτομαι και εγω. Εργαψα και πιο πισω αν ειδες. Θα πας εσυ?
  17. Παιδια αν καταφερω μερικους ακομα, θα κανουν και τα Ιωαννινα αισθητη την παρουσια τους,
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.